MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

GÜNCEL 18.01.2021 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Kapadokya Alan Başkanlığı toplantı salonunda üniversite güvenlik toplantısı yapıldı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen üniversite güvenlik toplantısında, Nevşehir’de öğrenim gören öğrencilere daha huzurlu, ve güvenli bir yaşam ve eğitim ortamı oluşturmak adına üniversite güvenlik toplantısı düzenlendi.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamları, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve emniyet yetkilileri katıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Kapadokya Alan Başkanlığı toplantı salonunda üniversite güvenlik toplantısı yapıldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen üniversite güvenlik toplantısında, Nevşehir’de öğrenim gören öğrencilere daha huzurlu, ve güvenli bir yaşam ve eğitim ortamı oluşturmak adına üniversite güvenlik toplantısı düzenlendi.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamları, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve emniyet yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.