Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Uyuşturucudan 1 Kişi Tutuklandı

GÜNCEL 07.03.2018 - 14:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Uyuşturucudan 1 Kişi Tutuklandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde satın almak bulundurmak ve kullanmak suçundan 1 kişi yakalandı.
  Edinilen bilgilere göre,  Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Külliye inşaatı civarında daha önce hakkında işlem yapılan bir şahısın sevk ve idaresindeki araç görüntülü ve sesli ikaz cihazları ile usulüne uygun olarak durdurulmak istendi.  Şahıs kontrol noktasında ekip otosuna çarpma sonucu maddi hasar vererek kaçtı. Polis ekipleri tarafından kovalanan şahıs bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın iş yerinde yapılan aramada uyuşturucu madde kullanımında kullanılan 2 adet pet şişe, 2 adet pipet, şüphelinin aracında 1 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan bir adet para ve alüminyum folyo karışımı rulo aparat ele geçirildi.   Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde satın almak bulundurmak ve kullanmak suçundan 1 kişi yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre,  Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Külliye inşaatı civarında daha önce hakkında işlem yapılan bir şahısın sevk ve idaresindeki araç görüntülü ve sesli ikaz cihazları ile usulüne uygun olarak durdurulmak istendi.  Şahıs kontrol noktasında ekip otosuna çarpma sonucu maddi hasar vererek kaçtı. Polis ekipleri tarafından kovalanan şahıs bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın iş yerinde yapılan aramada uyuşturucu madde kullanımında kullanılan 2 adet pet şişe, 2 adet pipet, şüphelinin aracında 1 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan bir adet para ve alüminyum folyo karışımı rulo aparat ele geçirildi.

 

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.