MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Uyuşturucudan 4 Kişi Yakalandı

GÜNCEL 17.08.2017 - 21:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Uyuşturucudan 4 Kişi Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahıs ve araç içerisinde yapmış olduğu aramada 10 gram Afyon sakızı ele geçirildi.
  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahıs ve araç içerisinde yapmış olduğu aramada 21,29 gram Afyon sakızı ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü narkotik Suçlarla Mücadele Ekiplerinin devriye görevi esnasında ara sokak üzerinde şüpheli 4 şahıs ve araç içerisinde yapılar kontrolde H.İ.G. isimli şahsın üzerinde 10 gr Afyon sakızı ele geçirildi. Şahsın uyuşturucu maddeyi yabancı uyruklu bir şahıstan para karşılığı satın aldığını beyan etmesi üzerine yabancı uyruklu A.E. şahsın evinde de yapılan aramada ise 11,29 gr. toplamda 21,29 gr. Afyon sakızı ele geçirildi. Şüpheli F.T., F.Y. ve İ.G. isimli şahıslara “Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kullanmak” suçlarından yasal işlem yapılmış, yabancı uyruklu A.E. isimli şahsa ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak,Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kullanmak” suçlarından yasal işlem yapılarak Adli Makamlara sevk edildiği öğrenildi. 
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahıs ve araç içerisinde yapmış olduğu aramada 10 gram Afyon sakızı ele geçirildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahıs ve araç içerisinde yapmış olduğu aramada 21,29 gram Afyon sakızı ele geçirildi.


Emniyet Müdürlüğü narkotik Suçlarla Mücadele Ekiplerinin devriye görevi esnasında ara sokak üzerinde şüpheli 4 şahıs ve araç içerisinde yapılar kontrolde H.İ.G. isimli şahsın üzerinde 10 gr Afyon sakızı ele geçirildi. Şahsın uyuşturucu maddeyi yabancı uyruklu bir şahıstan para karşılığı satın aldığını beyan etmesi üzerine yabancı uyruklu A.E. şahsın evinde de yapılan aramada ise 11,29 gr. toplamda 21,29 gr. Afyon sakızı ele geçirildi.

Şüpheli F.T., F.Y. ve İ.G. isimli şahıslara “Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kullanmak” suçlarından yasal işlem yapılmış, yabancı uyruklu A.E. isimli şahsa ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak,Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kullanmak” suçlarından yasal işlem yapılarak Adli Makamlara sevk edildiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.