Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Uyuşturucuya Operasyonu

İLÇELER 27.09.2016 - 16:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Uyuşturucuya Operasyonu

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.     Asayiş Şube ekipleri uzun süren araştırmaları ve takipleri sonucu takibe aldıkları bir satıcıyı dün gece Fatih mahallesinde suçüstü yakaladı.     Olay dün gece saatlerinde Fatih mahallesinde bulunan bir parkta meydana geldi. İddialara göre uyuşturucu madde satmak istediği esnada polisi fark eden T.Ş isimli şahıs polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı, polisten kaçan şahıs bir süre devam eden kovalamanın ardından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.       Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 510 Türk Lirası, iki adet cüzdan, bir adet cep telefonu, ceplerinde ve iç çamaşırının içerisinde saklanmış 5 adet farklı gramajlarda alüminyum jelatine sarılmış uyuşturucu maddesi ele geçirilirken şahsın ikamet ettiği adresinde de uyuşturucu madde tohumları ele geçirildi.     Şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından uyuşturucu madde satmak ve bulundurmak suçundan savcı karşısına çıkartıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından da tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen T.Ş tutuklanarak cezaevine gönderildi.     Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapmış olduğu çalışmalarda geçtiğimiz günlerde de çok sayıda kişiyi gözaltına alarak mahkemeye sevk etmişti.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.

 

 

Asayiş Şube ekipleri uzun süren araştırmaları ve takipleri sonucu takibe aldıkları bir satıcıyı dün gece Fatih mahallesinde suçüstü yakaladı.

 

 

Olay dün gece saatlerinde Fatih mahallesinde bulunan bir parkta meydana geldi. İddialara göre uyuşturucu madde satmak istediği esnada polisi fark eden T.Ş isimli şahıs polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı, polisten kaçan şahıs bir süre devam eden kovalamanın ardından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.  

 

 

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 510 Türk Lirası, iki adet cüzdan, bir adet cep telefonu, ceplerinde ve iç çamaşırının içerisinde saklanmış 5 adet farklı gramajlarda alüminyum jelatine sarılmış uyuşturucu maddesi ele geçirilirken şahsın ikamet ettiği adresinde de uyuşturucu madde tohumları ele geçirildi.

 

 

Şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından uyuşturucu madde satmak ve bulundurmak suçundan savcı karşısına çıkartıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından da tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen T.Ş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapmış olduğu çalışmalarda geçtiğimiz günlerde de çok sayıda kişiyi gözaltına alarak mahkemeye sevk etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.