Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Vatandaşın Tozlu Yollarla Sınavı Hiç Bitmiyor

İLÇELER 01.11.2016 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Vatandaşın Tozlu Yollarla Sınavı Hiç Bitmiyor

Nevşehir Derinkuyu ilçesi Bayramlı mahallesi ara sokaklarının kazılarak uzun yıllardır tozlu yol olarak durması ve asfaltlanmaması mahalle sakinlerini kızdırdı.
Nevşehir Derinkuyu ilçesi Bayramlı mahallesi ara sokaklarının kazılarak uzun yıllardır tozlu yol olarak durması ve asfaltlanmaması mahalle sakinlerini kızdırdı.   Vatandaşlar yaşadıkları duruma isyan ederek 'Belediye bizi Toz, toprak; çamur, çökek içire bıraktı.' diyerek tepkilerini dile getirdiler.   Yazın TOZ çeken Mahalle Sakinleri Kışında Çamur Deryasında Kalacak Gibi Gözüküyor     Nevşehir Derinkuyu ilçesinin seçim vaadi olarak haberimizdeki mahalledeki yollara çözüm bulacağını vaat etmesine rağmen yaklaşık 3 yıl geçmesi sonrası halen bir çalışma yapmaması Derinkuyu Belediyesi'nin kanalizasyonu bahane etmesi olarak vatandaşların tepkisine neden oluyor.     Aynı mahallede bulunan kesim hanenin ise durumu adeta işler acısı , insanların yaşadığı mahalle kesim alanını bulunması hayvanların bu mahallede cirit atmasına neden oluyor ?     Derinkuyu Belediye Başkanı tarafından seçimde vaat olarak ara sokaklarda dahil bir çok mahallede sokaklar asfalt veya taş döşeme yapılacağı açıklanmış, tozlu mahallelerde  yaşayan vatandaşlar ise bu haberi sevinçle karşılamıştı. Ancak söz verilen bir çok vaatte olduğu gibi bu vaatte havada kaldı.     Yollar kışla birlikte Göle Dönecek çamur deryası olacak Bayramlı Mahallesinde yazın tozdan balkona çıkamayanlar bahçede oturamayan halk kış gelmesi ile bu seferde çamurlu yollar nedeniyle dışarıya da mı çıkamayacak ?     Mahallede yaşayan vatandaşlar Derinkuyu Belediyesine bir çok kez talepte bulunmasına rağmen her hangi bir çözüm bulamadı , alt yapı çalışması da yapılmayan yolların toz, toprak; çamur, çökek içerisinde kaldığını ifade eden vatandaşlar , 'Mahalle sakinleri olarak yaşanan şu duruma tepki göstermememiz mümkün mü? Altyapı çalışması yapılması bekleniyorsa madem çalışma yapılsaydı da yollarımız ondan sonra kazılsaydı. Yazın bahçede balkonda oturmadık yollarda geçen araçların , rüzgarın toz duman olan mahalle aralarına kışında yağmur ve kar sonrasın neler olacağını biliyorlar mı  Çamur içinde kalacağız. Yollarımızın biran önce çözüm üretilmesini istiyoruz.' diye konuştular.            
Nevşehir Derinkuyu ilçesi Bayramlı mahallesi ara sokaklarının kazılarak uzun yıllardır tozlu yol olarak durması ve asfaltlanmaması mahalle sakinlerini kızdırdı.

Nevşehir Derinkuyu ilçesi Bayramlı mahallesi ara sokaklarının kazılarak uzun yıllardır tozlu yol olarak durması ve asfaltlanmaması mahalle sakinlerini kızdırdı.

 

Vatandaşlar yaşadıkları duruma isyan ederek 'Belediye bizi Toz, toprak; çamur, çökek içire bıraktı.' diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Yazın TOZ çeken Mahalle Sakinleri Kışında Çamur Deryasında Kalacak Gibi Gözüküyor

 

 

Nevşehir Derinkuyu ilçesinin seçim vaadi olarak haberimizdeki mahalledeki yollara çözüm bulacağını vaat etmesine rağmen yaklaşık 3 yıl geçmesi sonrası halen bir çalışma yapmaması Derinkuyu Belediyesi'nin kanalizasyonu bahane etmesi olarak vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 

 

Aynı mahallede bulunan kesim hanenin ise durumu adeta işler acısı , insanların yaşadığı mahalle kesim alanını bulunması hayvanların bu mahallede cirit atmasına neden oluyor ?

 

 

Derinkuyu Belediye Başkanı tarafından seçimde vaat olarak ara sokaklarda dahil bir çok mahallede sokaklar asfalt veya taş döşeme yapılacağı açıklanmış, tozlu mahallelerde  yaşayan vatandaşlar ise bu haberi sevinçle karşılamıştı. Ancak söz verilen bir çok vaatte olduğu gibi bu vaatte havada kaldı.

 

 

Yollar kışla birlikte Göle Dönecek çamur deryası olacak
Bayramlı Mahallesinde yazın tozdan balkona çıkamayanlar bahçede oturamayan halk kış gelmesi ile bu seferde çamurlu yollar nedeniyle dışarıya da mı çıkamayacak ?

 

 

Mahallede yaşayan vatandaşlar Derinkuyu Belediyesine bir çok kez talepte bulunmasına rağmen her hangi bir çözüm bulamadı , alt yapı çalışması da yapılmayan yolların toz, toprak; çamur, çökek içerisinde kaldığını ifade eden vatandaşlar , 'Mahalle sakinleri olarak yaşanan şu duruma tepki göstermememiz mümkün mü? Altyapı çalışması yapılması bekleniyorsa madem çalışma yapılsaydı da yollarımız ondan sonra kazılsaydı. Yazın bahçede balkonda oturmadık yollarda geçen araçların , rüzgarın toz duman olan mahalle aralarına kışında yağmur ve kar sonrasın neler olacağını biliyorlar mı  Çamur içinde kalacağız. Yollarımızın biran önce çözüm üretilmesini istiyoruz.' diye konuştular.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.