MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Vatandaşlar Göçmen Aday İstemiyor

SİYASET 10.09.2018 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Vatandaşlar Göçmen Aday İstemiyor

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de vatandaşlar göçmen aday istemediklerini belirtiyor.
  Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de vatandaşlar göçmen aday istemediklerini belirtiyor.   Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehirli olduğunu sadece seçimler yaklaştığında hatırlayan ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan isimleri Nevşehir’de vatandaşlar Belediye Başkanı olarak görmek istemiyor. Nitekim bugüne kadar Nevşehir’de yaşayan ve belediye başkanlığı seçimlerinin kazansın veya kaybetsin gösterilen belediye başkan adaylarının Nevşehir’de yaşamasını istiyor.   Özellikle her seçim öncesinde olduğu gibi yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde de Nevşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için hazırlanan isimlerin bazılarını Ankara, İstanbul ve çeşitli illerde yaşarken bugüne kadar Nevşehirli olduğu aklına gelmeyen ancak seçimler öncesinde Nevşehirli olduğunu hatırlayan o isimleri Nevşehir kamuoyu Belediye Başkan adayı olarak görmek istemiyor.   Peki Nevşehir’de kimler göçmen aday olarak dikkatlerden kaçmıyor. Göçmen adayların hedefleri ve amaçları ile birlikte tüm bilinmeyenler çok yakında Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesinde.
Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de vatandaşlar göçmen aday istemediklerini belirtiyor.

 

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de vatandaşlar göçmen aday istemediklerini belirtiyor.

 

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehirli olduğunu sadece seçimler yaklaştığında hatırlayan ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan isimleri Nevşehir’de vatandaşlar Belediye Başkanı olarak görmek istemiyor. Nitekim bugüne kadar Nevşehir’de yaşayan ve belediye başkanlığı seçimlerinin kazansın veya kaybetsin gösterilen belediye başkan adaylarının Nevşehir’de yaşamasını istiyor.

 

Özellikle her seçim öncesinde olduğu gibi yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde de Nevşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için hazırlanan isimlerin bazılarını Ankara, İstanbul ve çeşitli illerde yaşarken bugüne kadar Nevşehirli olduğu aklına gelmeyen ancak seçimler öncesinde Nevşehirli olduğunu hatırlayan o isimleri Nevşehir kamuoyu Belediye Başkan adayı olarak görmek istemiyor.

 

Peki Nevşehir’de kimler göçmen aday olarak dikkatlerden kaçmıyor. Göçmen adayların hedefleri ve amaçları ile birlikte tüm bilinmeyenler çok yakında Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.