Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de vatandaşlar güne kar yağışı ile başladı

GÜNCEL 05.12.2019 - 09:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de vatandaşlar güne kar yağışı ile başladı

Nevşehir’de gece saatlerinde başlayan karla karışık yağmur sabahın ilk saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.
  Nevşehir’de mevsimin ilk karı yağdı. Gece saatlerinde başlayan karla karışık yağmur yağışı sabahın ilk saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte güne kar yağışı ile başlayan vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir’de kar yağışının başlamasıyla birlikte Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise yaya kaldırımlarında sabahın ilk ışıklarıyla kar küreme çalışmaları yaparken bazı esnaflar da iş yerlerinin önlerini temizledi.   Nevşehir’de gece saatlerinde başlayan kar yağışının gün boyu devam etmesi bekleniyor.
Nevşehir’de gece saatlerinde başlayan karla karışık yağmur sabahın ilk saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

 

Nevşehir’de mevsimin ilk karı yağdı. Gece saatlerinde başlayan karla karışık yağmur yağışı sabahın ilk saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte güne kar yağışı ile başlayan vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir’de kar yağışının başlamasıyla birlikte Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise yaya kaldırımlarında sabahın ilk ışıklarıyla kar küreme çalışmaları yaparken bazı esnaflar da iş yerlerinin önlerini temizledi.

 

Nevşehir’de gece saatlerinde başlayan kar yağışının gün boyu devam etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.