Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de vatandaşlar Mehmetçikler için toplandı

GÜNCEL 28.02.2020 - 01:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de vatandaşlar Mehmetçikler için toplandı

İdlib’te Esed rejimi tarafından 22 askerimizin şehit edildiği açıklamasının ardından Nevşehir’de halk otobüsleri şoförleri ve vatandaşlar Atatürk Bulvarında toplandı.
  İdlib’te Esed rejimi tarafından 22 askerimizin şehit edildiği haberinin açıklanmasının ardından Nevşehir’de halk otobüsü şoförleri ve vatandaşlar Mehmetçiğe destek vermek amacıyla Atatürk Bulvarında toplandı. Burada toplanan vatandaşlar Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay tarafından gece geç saatler olması nedeniyle ikna edilerek grup olaysız bir şekilde ayrıldı.   Atatürk Bulvarında sessizce dağılan grup daha sonra ise konvoy yaparak Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı önünde toplandı. Burada “En büyük asker bizim asker, Ya Allah Bismillah” sloganları atan vatandaşlar burada da İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ve emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile görüşmelerinin ardından dağıldı.   İl Jandarma Komutanlığı önünde vatandaşların toplanmasıyla birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’te hazır bulundu.
İdlib’te Esed rejimi tarafından 22 askerimizin şehit edildiği açıklamasının ardından Nevşehir’de halk otobüsleri şoförleri ve vatandaşlar Atatürk Bulvarında toplandı.

 

İdlib’te Esed rejimi tarafından 22 askerimizin şehit edildiği haberinin açıklanmasının ardından Nevşehir’de halk otobüsü şoförleri ve vatandaşlar Mehmetçiğe destek vermek amacıyla Atatürk Bulvarında toplandı. Burada toplanan vatandaşlar Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay tarafından gece geç saatler olması nedeniyle ikna edilerek grup olaysız bir şekilde ayrıldı.

 

Atatürk Bulvarında sessizce dağılan grup daha sonra ise konvoy yaparak Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı önünde toplandı. Burada “En büyük asker bizim asker, Ya Allah Bismillah” sloganları atan vatandaşlar burada da İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ve emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile görüşmelerinin ardından dağıldı.

 

İl Jandarma Komutanlığı önünde vatandaşların toplanmasıyla birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’te hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.