Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Vatandaşlar Teravih Namazı İçin Camilere Akın Etti

NEVŞEHİR 15.05.2018 - 22:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Vatandaşlar Teravih Namazı İçin Camilere Akın Etti

Nevşehir'de vatandaşlar 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camilere akın etti.
  Nevşehir’de vatandaşlar başta tarihi Kurşunlu Cami olmak üzere kentteki camilere gelen vatandaşlar teravih namazıyla Ramazanın coşkusunu yaşadı. Camileri dolduran kadın-erkek, genç-yaşlı çok sayıda kişi namaz kılıp dua etti.   Namaz öncesi vaaz veren İl Müftüsü Yakup Öztürk, ramazan ayının güzelliğini, faziletini ve bereketini anlattı. Camiyi dolduran kalabalık, vaazın ardından yatsı ve teravih namazını eda etti. 
Nevşehir'de vatandaşlar 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için camilere akın etti.

 

Nevşehir’de vatandaşlar başta tarihi Kurşunlu Cami olmak üzere kentteki camilere gelen vatandaşlar teravih namazıyla Ramazanın coşkusunu yaşadı. Camileri dolduran kadın-erkek, genç-yaşlı çok sayıda kişi namaz kılıp dua etti.

 

Namaz öncesi vaaz veren İl Müftüsü Yakup Öztürk, ramazan ayının güzelliğini, faziletini ve bereketini anlattı. Camiyi dolduran kalabalık, vaazın ardından yatsı ve teravih namazını eda etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.