Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni Yapıldı

NEVŞEHİR 11.03.2017 - 23:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni Yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıldır kayıtlı olan üyeler için düzenlenen ödül törenine katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıldır kayıtlı olan üyeler için düzenlenen ödül törenine katıldı.   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıl ve üzerinde kayıtlı olan üyelere yönelik düzenlenen ödül törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.   Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu, “Cumhurbaşkanımız “finansmanda inovasyon” diye nitelendirdi. Üyelerimize yıllık yüzde 9,90 faizle kredi kullandırıyorlar. Merkez bankası faizinden düşük. İstihdam üzerindeki yükleri çözüyorlar. Türkiye’ni iş dünyasının en büyük sorunu istihdam üzerindeki yükler. Yeni aldığın adamın maaşını, sigortasını, vergisini tamamını 3 ay devlet veriyor. 3 aydan sonra sen sadece net maaşı veriyorsun, vergi + sigorta primi yine devletten. Memnun kalmazsan bir sene sonra çıkar adamı, memnunsan çalışmaya devam etsin. Herkes en az yanında 1 kişi fazla istihdam sağlayacak. Buna hepimizin destek vermesi lazım” dedi.   Bakan Özhaseki de, “Biraz önce başkanım da söyledi aynen böyle yapıyoruz. Böyle yaparsak siz büyürseniz Türkiye büyüyecek. Devletin zengin olduğu dönemler geçti. Devlet icabında gerekirse denetleyecek. Gerekirse bazen devreye girecek ama iş aleminin işine karışmayacak, onları destekleyecek. Arkalarında duracak, önlerinde ki maniyi kaldıracak, Türkiye böyle büyüyecek. Bunun dışında büyüme modeli yok” diye konuştu.   HDP belediye başkanlarına da yüklenen Özhaseki, “Arkadaşlar seçimle gelmiş olmak demek her şeyi yapacağınız manasına gelmiyor. Evet seçimle gelebilirsiniz ama hiçbir suçu işleyemezsiniz. Hele bu devleti bölemezsiniz. Paraları Kandile gönderemezsiniz, anarşistlik yapamazsınız. Yaparsanız alırız içeriye tıkarız. Sürüm sürüm sürünürsünüz. Bunu da yaparız. Bununla da hiç korkumuz yok Allah’a şükür” şeklinde konuştu.   Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin konuşmasının ardından ise vergi rekortmenlerine ve Ticaret ve Sanayi Odasına 40 yıl ve üzeri kaydı bulunan üyelere plaketlerine Bakan Özhaseki ile birlikte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu verdi. 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıldır kayıtlı olan üyeler için düzenlenen ödül törenine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıldır kayıtlı olan üyeler için düzenlenen ödül törenine katıldı.

 


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından vergi rekortmenleri ve odaya 40 yıl ve üzerinde kayıtlı olan üyelere yönelik düzenlenen ödül törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.

 


Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu, “Cumhurbaşkanımız “finansmanda inovasyon” diye nitelendirdi. Üyelerimize yıllık yüzde 9,90 faizle kredi kullandırıyorlar. Merkez bankası faizinden düşük. İstihdam üzerindeki yükleri çözüyorlar. Türkiye’ni iş dünyasının en büyük sorunu istihdam üzerindeki yükler. Yeni aldığın adamın maaşını, sigortasını, vergisini tamamını 3 ay devlet veriyor. 3 aydan sonra sen sadece net maaşı veriyorsun, vergi + sigorta primi yine devletten. Memnun kalmazsan bir sene sonra çıkar adamı, memnunsan çalışmaya devam etsin. Herkes en az yanında 1 kişi fazla istihdam sağlayacak. Buna hepimizin destek vermesi lazım” dedi.

 


Bakan Özhaseki de, “Biraz önce başkanım da söyledi aynen böyle yapıyoruz. Böyle yaparsak siz büyürseniz Türkiye büyüyecek. Devletin zengin olduğu dönemler geçti. Devlet icabında gerekirse denetleyecek. Gerekirse bazen devreye girecek ama iş aleminin işine karışmayacak, onları destekleyecek. Arkalarında duracak, önlerinde ki maniyi kaldıracak, Türkiye böyle büyüyecek. Bunun dışında büyüme modeli yok” diye konuştu.

 


HDP belediye başkanlarına da yüklenen Özhaseki, “Arkadaşlar seçimle gelmiş olmak demek her şeyi yapacağınız manasına gelmiyor. Evet seçimle gelebilirsiniz ama hiçbir suçu işleyemezsiniz. Hele bu devleti bölemezsiniz. Paraları Kandile gönderemezsiniz, anarşistlik yapamazsınız. Yaparsanız alırız içeriye tıkarız. Sürüm sürüm sürünürsünüz. Bunu da yaparız. Bununla da hiç korkumuz yok Allah’a şükür” şeklinde konuştu.

 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin konuşmasının ardından ise vergi rekortmenlerine ve Ticaret ve Sanayi Odasına 40 yıl ve üzeri kaydı bulunan üyelere plaketlerine Bakan Özhaseki ile birlikte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.