Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Voleybolun şampiyonu Özyayla Ortaokulu oldu

SPOR 25.12.2019 - 13:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de Voleybolun şampiyonu Özyayla Ortaokulu oldu

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Özyayla köyü Ortaokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılında düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında Nevşehir şampiyonu oldu.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında Özyayla Ortaokulu erkek voleybol takımı tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda şampiyonluğu kimseye kaptırmadı.   Özyayla Ortaokulu Müdürü Ali Çelik yaptığı açıklamada, “ Özyayala Ortaokulu Nevşehir’de düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında yine şampiyon olmayı başarmıştı. Bu yılda Nevşehir birinciliğini kazanan cefakar öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz bölge turnuvasında da ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerinden en küçük bir şüphem yoktur” dedi.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Özyayla köyü Ortaokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılında düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında Nevşehir şampiyonu oldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında Özyayla Ortaokulu erkek voleybol takımı tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda şampiyonluğu kimseye kaptırmadı.

 

Özyayla Ortaokulu Müdürü Ali Çelik yaptığı açıklamada, “ Özyayala Ortaokulu Nevşehir’de düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında yine şampiyon olmayı başarmıştı. Bu yılda Nevşehir birinciliğini kazanan cefakar öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz bölge turnuvasında da ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerinden en küçük bir şüphem yoktur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.