MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Yağışlı Hava Devam Edecek

NEVŞEHİR 05.11.2017 - 21:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Yağışlı Hava Devam Edecek

Nevşehir’de Cumartesi günü başlayan yağmur haftanın ilk günü olan 6 Kasım Pazartesi günüde devam edecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de yağışlı hava 6 Kasım Pazartesi günü de devam edeceği bildirildi.   6 Kasım Pazartesi günü yağmurlu havanın etkili olacağı Nevşehir’de günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olması tahmin ediliyor.   7 Kasım Salı günü yağmurlu hava yerini az bulutlu bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 14 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 3 derece olması tahmin ediliyor. 
Nevşehir’de Cumartesi günü başlayan yağmur haftanın ilk günü olan 6 Kasım Pazartesi günüde devam edecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de yağışlı hava 6 Kasım Pazartesi günü de devam edeceği bildirildi.

 

6 Kasım Pazartesi günü yağmurlu havanın etkili olacağı Nevşehir’de günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olması tahmin ediliyor.

 

7 Kasım Salı günü yağmurlu hava yerini az bulutlu bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 14 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 3 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.