Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yağışlı Hava Hafta Sonuna Kadar Devam Edecek

GÜNCEL 09.05.2018 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yağışlı Hava Hafta Sonuna Kadar Devam Edecek

Nevşehir’de yağmurlu hava 13 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de yağmurlu hava Pazar gününe kadar aralıksız devam edecek. Nevşehir’de bugün gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış beklenirken en yüksek hava sıcaklığı 16 en düşük hava sıcaklığı ise 9 derece olması bekleniyor.   10 Mayıs Perşembe; Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 19 derece, en düşük hava sıcaklığı 9 derece olması tahmin ediliyor.   11 Mayıs Cuma: Gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece en düşük hava sıcaklığı 9 derece olması tahmin ediliyor.   12 Mayıs Cumartesi: Nevşehir’de yağışlı hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 16 derece en düşük hava sıcaklığının 7 derece olması tahmin ediliyor.   13 Mayıs Pazar: Nevşehir’de yağışlı hava yerini bulutlu havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olarak tahmin ediliyor.
Nevşehir’de yağmurlu hava 13 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de yağmurlu hava Pazar gününe kadar aralıksız devam edecek. Nevşehir’de bugün gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış beklenirken en yüksek hava sıcaklığı 16 en düşük hava sıcaklığı ise 9 derece olması bekleniyor.

 

10 Mayıs Perşembe; Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 19 derece, en düşük hava sıcaklığı 9 derece olması tahmin ediliyor.

 

11 Mayıs Cuma: Gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece en düşük hava sıcaklığı 9 derece olması tahmin ediliyor.

 

12 Mayıs Cumartesi: Nevşehir’de yağışlı hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 16 derece en düşük hava sıcaklığının 7 derece olması tahmin ediliyor.

 

13 Mayıs Pazar: Nevşehir’de yağışlı hava yerini bulutlu havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olarak tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.