Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de Yalan Haber Büyük Tepki Çekti

NEVŞEHİR 08.05.2016 - 00:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Yalan Haber Büyük Tepki Çekti

Doğan Haber Ajansı yine yalan haberi ile ön plana çıktı
Doğan Haber Ajansı yine yalan haberi ile ön plana çıktı Nevşehir’de bugün yaşanan gelişmeleri servis eden Doğan Haber Ajansı, yalan haberi ile büyük bir hataya daha imza attı. Hurriyet dahil olmak üzere bir çok ulusal ile yerel sitede yayınlanan ve Nevşehir'de silahlı saldırıda  bir kişi öldü denmesi tepkilere neden oldu.    Nevşehir’de polisin dur ihtarına uymayarak polise silahla karşılık veren zanlılardan bir tanesi polisin karşılık vermesi ile yaralandı. Yaralanan zanlı Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmasının ardından ise Doğan Haber Ajansı Muhabiri sanki Nevşehir’de polis tarafından öldürülmüş gibi haberi servis etmesi Nevşehir kamu oyu tarafından büyük tepki çekti. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Doğan Haber Ajansını yapmış olduğu haberden dolay tüm Nevşehir halkından özür dilemeye davet ediyoruz.
Doğan Haber Ajansı yine yalan haberi ile ön plana çıktı

Doğan Haber Ajansı yine yalan haberi ile ön plana çıktı



Nevşehir’de bugün yaşanan gelişmeleri servis eden Doğan Haber Ajansı, yalan haberi ile büyük bir hataya daha imza attı. Hurriyet dahil olmak üzere bir çok ulusal ile yerel sitede yayınlanan ve Nevşehir'de silahlı saldırıda  bir kişi öldü denmesi tepkilere neden oldu. 

 


Nevşehir’de polisin dur ihtarına uymayarak polise silahla karşılık veren zanlılardan bir tanesi polisin karşılık vermesi ile yaralandı. Yaralanan zanlı Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmasının ardından ise Doğan Haber Ajansı Muhabiri sanki Nevşehir’de polis tarafından öldürülmüş gibi haberi servis etmesi Nevşehir kamu oyu tarafından büyük tepki çekti.



Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Doğan Haber Ajansını yapmış olduğu haberden dolay tüm Nevşehir halkından özür dilemeye davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.