Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yaralı Gencin İmdadına Helikopter Ambulans Yetişti

SAĞLIK 06.06.2016 - 17:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yaralı Gencin İmdadına Helikopter Ambulans Yetişti

Trafik kazasında kolu kopan 17 yaşındaki O.E.A. ambulans helikopterle Adana’ya sevk edildi.
Trafik kazasında kolu kopan 17 yaşındaki O.E.A. ambulans helikopterle Adana’ya sevk edildi.   Nevşehir’in Ürgüp İlçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu O.E.A’nın sağ kolu koptu. 112 Acil Servis Ambulansı ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen genç tedavi altına alındı.   Sağ omuz hizasında total ampütasyonu (uzuv kopması) olan gence Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, doktorlar tarafından, kopan kolun yerine dikilmesi için uygun bir hastaneye sevk edilmesi kararlaştırıldı. Nevşehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 Komuta Kontrol Merkezi (KKM) Sevk Koordinasyonu tarafından Sağlık Bakanlığı'na bağlı Hava Ambulans Operasyon Merkezi’nden helikopter ambulans desteği istendi.   Bunun üzerine Kayseri’den kalkan ve Nevşehir Devlet Hastanesi Helikopter pistine inen 112 Acil Hava Ambulans Helikopteri, yaralı genci, 112 acil servis ekipleri tarafından olay yerinde organ nakil çantasına konulmuş olan kolla birlikte alarak, saat 15.00’te Adana Özel Ortadoğu Hastanesi’ne sevk etti.  
Trafik kazasında kolu kopan 17 yaşındaki O.E.A. ambulans helikopterle Adana’ya sevk edildi.

Trafik kazasında kolu kopan 17 yaşındaki O.E.A. ambulans helikopterle Adana’ya sevk edildi.

 

Nevşehir’in Ürgüp İlçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu O.E.A’nın sağ kolu koptu. 112 Acil Servis Ambulansı ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen genç tedavi altına alındı.

 

Sağ omuz hizasında total ampütasyonu (uzuv kopması) olan gence Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, doktorlar tarafından, kopan kolun yerine dikilmesi için uygun bir hastaneye sevk edilmesi kararlaştırıldı. Nevşehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 Komuta Kontrol Merkezi (KKM) Sevk Koordinasyonu tarafından Sağlık Bakanlığı'na bağlı Hava Ambulans Operasyon Merkezi’nden helikopter ambulans desteği istendi.

 

Bunun üzerine Kayseri’den kalkan ve Nevşehir Devlet Hastanesi Helikopter pistine inen 112 Acil Hava Ambulans Helikopteri, yaralı genci, 112 acil servis ekipleri tarafından olay yerinde organ nakil çantasına konulmuş olan kolla birlikte alarak, saat 15.00’te Adana Özel Ortadoğu Hastanesi’ne sevk etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.