Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Yarın Bu Yollar Kapalı Olacak

GÜNCEL 07.06.2018 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Yarın Bu Yollar Kapalı Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Nevşehir’de düzenleyeceği miting öncesinde Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyardı.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Haziran Cuma günü Nevşehir’de düzenleyeceği miting öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü araç sürücülerini ve yayaları uyardı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting yapacağı Cuma gün aşağıda belirtilen yollar trafiğe kapanacak;   1-Hasan Emmi Türbesi Kavşağı ile Ziraat Bankası Kavşağı arası (Kayseri Caddesi – Milli İrade Caddesi arası),   2-SGK Kavşağı (Niğde Yolu Üzeri) ile ESKİ Bağkur Kavşağı (Ali Dirikoç Bulvarı – Diriliş Meydanı),   3-İstiklal Caddesi ile Nejdet Ersan Parkı arası,   4-Doyuran Kavşağı (Belediye Binası) ile SGK Kavşağı arası,   5-Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kavşağı ile TÜİK Bölge Müdürlüğü önü ve giriş kapı arası,   6-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü otoparkı, İl Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan park alanları, Millî İrade Caddesi boyunca trafiğe kapatılacaktır.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Nevşehir’de düzenleyeceği miting öncesinde Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyardı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Haziran Cuma günü Nevşehir’de düzenleyeceği miting öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü araç sürücülerini ve yayaları uyardı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting yapacağı Cuma gün aşağıda belirtilen yollar trafiğe kapanacak;

 

1-Hasan Emmi Türbesi Kavşağı ile Ziraat Bankası Kavşağı arası (Kayseri Caddesi – Milli İrade Caddesi arası),

 

2-SGK Kavşağı (Niğde Yolu Üzeri) ile ESKİ Bağkur Kavşağı (Ali Dirikoç Bulvarı – Diriliş Meydanı),

 

3-İstiklal Caddesi ile Nejdet Ersan Parkı arası,

 

4-Doyuran Kavşağı (Belediye Binası) ile SGK Kavşağı arası,

 

5-Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kavşağı ile TÜİK Bölge Müdürlüğü önü ve giriş kapı arası,

 

6-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü otoparkı, İl Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan park alanları, Millî İrade Caddesi boyunca trafiğe kapatılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.