Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yaşam Boyu Spor Projesi Başlıyor

SPOR 20.09.2017 - 18:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yaşam Boyu Spor Projesi Başlıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Yaşam boyu spor ömür boyu spor” projesi Halk Sağlığı Müdürlüğü ile imzalandı.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Yaşam boyu spor ömür boyu spor” projesi Halk Sağlığı Müdürlüğü ile imzalandı.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde vatandaşlara ücretsiz olarak spor hizmeti verilecek. Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde:   “Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve  Halk Sağlığı İl Müdürlüğünce yürütülecek olan Metabolik hastalıklar ve Obezite tedavisi gören hastaların hedef kitle olarak belirlenerek tesislerimizde sportif aktiviteler gerçekleştirerek Gençlik Merkezimizde sosyal, kültürel, eğitsel ve sanatsal faaliyetlerle kişisel gelişimlerine katkı sağlaması planlanarak; her yaşta ve toplumun her kesimindeki insanın yaşam kalitesini artırmak ve spor yapma kültürünü aşılamak, sportif faaliyetleri sevdirmek için 7'den 77'ye herkese sürdürülebilir spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı yaşam bilincini aşılamak adına "Yaşam Boyu Spor Ömür Boyu Huzur" projesi  hayata geçirilecektir. Bu Proje ile günümüzde Metabolik hastalıklar ve Obezitenin  hızlı bir şekilde ilerleyişi, sağlık sorunlarının çözümüne katkı sağlamak, düzenli bir şekilde spor yapmak ve özgüven aşılamak ayrıca kişilerde fiziksel hareket kapasitesini artırmak amaçlanmaktadır.   Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer ve Halk Sağlığı İl Müdür Vekili Dr. Hakan Öcal’ın imzaladığı protokolle Halk Sağlığı İl Müdürlüğünün Metabolik Hastalıklar ve Obezite tedavisi gören vatandaşlarımızın tesislerimizde Step, Aerobik, Plates, Çember, Ağırlıkla Çalışma, Badminton ve Yüzme gibi sportif etkinliklerimizle antrenörlerimiz  eşliğinde proje gerçekleştirilecektir.”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Yaşam boyu spor ömür boyu spor” projesi Halk Sağlığı Müdürlüğü ile imzalandı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Yaşam boyu spor ömür boyu spor” projesi Halk Sağlığı Müdürlüğü ile imzalandı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde vatandaşlara ücretsiz olarak spor hizmeti verilecek. Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde:

 

“Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve  Halk Sağlığı İl Müdürlüğünce yürütülecek olan Metabolik hastalıklar ve Obezite tedavisi gören hastaların hedef kitle olarak belirlenerek tesislerimizde sportif aktiviteler gerçekleştirerek Gençlik Merkezimizde sosyal, kültürel, eğitsel ve sanatsal faaliyetlerle kişisel gelişimlerine katkı sağlaması planlanarak; her yaşta ve toplumun her kesimindeki insanın yaşam kalitesini artırmak ve spor yapma kültürünü aşılamak, sportif faaliyetleri sevdirmek için 7'den 77'ye herkese sürdürülebilir spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı yaşam bilincini aşılamak adına "Yaşam Boyu Spor Ömür Boyu Huzur" projesi  hayata geçirilecektir. Bu Proje ile günümüzde Metabolik hastalıklar ve Obezitenin  hızlı bir şekilde ilerleyişi, sağlık sorunlarının çözümüne katkı sağlamak, düzenli bir şekilde spor yapmak ve özgüven aşılamak ayrıca kişilerde fiziksel hareket kapasitesini artırmak amaçlanmaktadır.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer ve Halk Sağlığı İl Müdür Vekili Dr. Hakan Öcal’ın imzaladığı protokolle Halk Sağlığı İl Müdürlüğünün Metabolik Hastalıklar ve Obezite tedavisi gören vatandaşlarımızın tesislerimizde Step, Aerobik, Plates, Çember, Ağırlıkla Çalışma, Badminton ve Yüzme gibi sportif etkinliklerimizle antrenörlerimiz  eşliğinde proje gerçekleştirilecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.