MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de yaşamayan vekil, soru önergelerini neye göre veriyor?

SİYASET 06.03.2020 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de yaşamayan vekil, soru önergelerini neye göre veriyor?

CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan danışmanı aracılığıyla mesajlarla gazeteciler haber yapmaları konusunda fotoğraf ve metin gönderirken acaba Nevşehir’de kaç gün geçiriyor kamuoyu tarafından merak ediliyor.
  Son yapılan genel seçimlerde İYİ Parti’nin de desteğini alarak CHP’den milletvekili seçilen Faruk Sarıaslan seçim zamanında evini Ankara’dan Nevşehir’e taşımadığı gibi milletvekili seçilmesinin ardından da ikametini Nevşehir’e aldırmaması dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de görev yapan gazetecileri sokakta görse tanımayacak olan CHP’li vekil Faruk Sarıaslan Türkiye’nin gündemin İdlib ve şehitler varken bile gazetecilere gerek telefon gerekse mail yoluyla TBMM’de verdiği soru önergelerinin haber yapılmasını istemesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim Nevşehir’e ayda bir kez uğrayarak Ankara’da Nevşehir’i temsil eden CHP’li Sarıaslan Nevşehir’e geldiği günlerde de yine Gülşehir’de CHP’li belediyeye ait olan otelde kalıyor.   Nevşehir’de konuyla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise CHP’li milletvekili Faruk Sarıaslan’a tepki gösteriyor. Nitekim AK Parti’nin iki milletvekili olan Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin TBMM çalışmalarının hemen ardından soluğu Nevşehir’de alarak vatandaşlar ile bir araya gelmesini takdirle karşılarken CHP’li vekilin ise Nevşehir sokaklarında, caddelerinde göremediklerini ifade ettiler. Vatandaşlar son olarak Nevşehir’in normalde 3 milletvekili olduğunu ancak Nevşehir’de vatandaşlarla bire bir ilgilenen ve Nevşehir’de ikamet eden 2 milletvekili olduğunu belirttiler.
CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan danışmanı aracılığıyla mesajlarla gazeteciler haber yapmaları konusunda fotoğraf ve metin gönderirken acaba Nevşehir’de kaç gün geçiriyor kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

Son yapılan genel seçimlerde İYİ Parti’nin de desteğini alarak CHP’den milletvekili seçilen Faruk Sarıaslan seçim zamanında evini Ankara’dan Nevşehir’e taşımadığı gibi milletvekili seçilmesinin ardından da ikametini Nevşehir’e aldırmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de görev yapan gazetecileri sokakta görse tanımayacak olan CHP’li vekil Faruk Sarıaslan Türkiye’nin gündemin İdlib ve şehitler varken bile gazetecilere gerek telefon gerekse mail yoluyla TBMM’de verdiği soru önergelerinin haber yapılmasını istemesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim Nevşehir’e ayda bir kez uğrayarak Ankara’da Nevşehir’i temsil eden CHP’li Sarıaslan Nevşehir’e geldiği günlerde de yine Gülşehir’de CHP’li belediyeye ait olan otelde kalıyor.

 

Nevşehir’de konuyla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise CHP’li milletvekili Faruk Sarıaslan’a tepki gösteriyor. Nitekim AK Parti’nin iki milletvekili olan Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin TBMM çalışmalarının hemen ardından soluğu Nevşehir’de alarak vatandaşlar ile bir araya gelmesini takdirle karşılarken CHP’li vekilin ise Nevşehir sokaklarında, caddelerinde göremediklerini ifade ettiler. Vatandaşlar son olarak Nevşehir’in normalde 3 milletvekili olduğunu ancak Nevşehir’de vatandaşlarla bire bir ilgilenen ve Nevşehir’de ikamet eden 2 milletvekili olduğunu belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.