Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

SPOR 01.06.2017 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

NEVŞEHİR (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın' sloganı ile yaz spor okulları kayıtları başlatıldı.
  Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer yaz spor okullarında 5-18 yaş arasında bütün çocuk ve gençlerin yüzme branşı dışında yaz spor okullarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini söyledi. Ünlüer, “2016-2017 eğitim - öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte gençlerimiz için uzun bir tatil dönemi başlayacaktır. Çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkısı çok büyük olacaktır. Mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından 5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz yüzme dışında bütün kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır” dedi. 29 Haziran Perşembe günü Spor Kompleksimizde açılışı yapılarak başlayacak olan yaz spor okulları Eylül ayının ilk haftasında sona erecek. 
NEVŞEHİR (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın' sloganı ile yaz spor okulları kayıtları başlatıldı.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer yaz spor okullarında 5-18 yaş arasında bütün çocuk ve gençlerin yüzme branşı dışında yaz spor okullarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini söyledi. Ünlüer, “2016-2017 eğitim - öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte gençlerimiz için uzun bir tatil dönemi başlayacaktır. Çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkısı çok büyük olacaktır. Mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından 5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz yüzme dışında bütün kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır” dedi.


29 Haziran Perşembe günü Spor Kompleksimizde açılışı yapılarak başlayacak olan yaz spor okulları Eylül ayının ilk haftasında sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.