Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

SPOR 29.05.2018 - 15:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçe müdürlüklerinde de Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.
  Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, “ 2017-2018 Eğitim - Öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte çocuklarımız ve gençlerimiz için uzun bir tatil dönemi başlayacaktır. Sevgili veliler çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak  mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından  5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz faydalanacaktır. Velilerimizden çocuklarımıza kayıt yaptırma konusunda öncülük ederek, çocuklarımızın sporu sevmeleri hayatlarında  mutlaka spor olmasını sağlamamız adına tüm çocuklarımızı ve halkımızı spor kompleksimize davet ediyorum” dedi.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz spor okullarında atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, jimnastik, masa tenisi, futbol, güreş, voleybol, hentbol, taekwondo, okçuluk, halter, satranç, yüzme, tenis, su topu ve judo kursları açılacak. 
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlçe müdürlüklerinde de Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, “ 2017-2018 Eğitim - Öğretim döneminin sona ermek üzere olmasıyla birlikte çocuklarımız ve gençlerimiz için uzun bir tatil dönemi başlayacaktır. Sevgili veliler çocuklarımız ve gençlerimizin yaz döneminde spora yönlendirilmelerinin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak  mükemmel bir fırsat olan yaz spor okullarımız binlerce çocuğumuza hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için ülkemizde bütün illerde olduğu gibi ilimizde de engelli kardeşlerimizde dahil olmak üzere farklı branşlarda açılacak olan yaz spor okullarından  5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimiz faydalanacaktır. Velilerimizden çocuklarımıza kayıt yaptırma konusunda öncülük ederek, çocuklarımızın sporu sevmeleri hayatlarında  mutlaka spor olmasını sağlamamız adına tüm çocuklarımızı ve halkımızı spor kompleksimize davet ediyorum” dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz spor okullarında atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, jimnastik, masa tenisi, futbol, güreş, voleybol, hentbol, taekwondo, okçuluk, halter, satranç, yüzme, tenis, su topu ve judo kursları açılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.