MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yaz Spor Okullarında Sona Yaklaşılıyor

SPOR 25.08.2017 - 17:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yaz Spor Okullarında Sona Yaklaşılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından açılan İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin başlayacak olması ile birlikte tamamlanacak.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan ve  Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından açılan İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin başlayacak olması ile birlikte tamamlanacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okulları ile ilgili yapılan yazılı açıklama da şu ifadelere yer verildi; “Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu yıl Merkez ve İlçelerde  6 bin 700’ü aşkın çocuğun kayıt yaptırdığı İl Spor Merkezlerinde  tatilde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 21 branşta 70 antrenör ile beraber kurslar açılarak Spor bilincinin sağlandığı , gençlerle birlikte paylaşım ve takım ruhunu aşılayarak eğitici ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmeleri için her türlü imkan sağlanarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Yaz Spor Okullarının açılışından bu yana özverili çalışmalarından dolayı Antrenörlere ve çocuklara spor alanında bilinçlenerek sosyal birer bireyler olarak yetişmeleri için tesislerimize gelerek antrenmanlarıyla yakından ilgilenen ailelerine teşekkür ederiz.  Ayrıca şimdiden bütün sporcularımızın, velilerimizin ve halkımızın  bayramlarını kutlar; Yeni eğitim-öğretim döneminin de başlayacak olmasına kısa bir süre kalması sebebiyle sporcularımıza derslerinde başarılar diler, Tesislerimizde antrenmanlarımızın Okul döneminde de devam edeceğini belirtir. Bütün halkımızı tesislerimize bekleriz.”
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından açılan İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin başlayacak olması ile birlikte tamamlanacak.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan ve  Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından açılan İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin başlayacak olması ile birlikte tamamlanacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okulları ile ilgili yapılan yazılı açıklama da şu ifadelere yer verildi;

“Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu yıl Merkez ve İlçelerde  6 bin 700’ü aşkın çocuğun kayıt yaptırdığı İl Spor Merkezlerinde  tatilde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 21 branşta 70 antrenör ile beraber kurslar açılarak Spor bilincinin sağlandığı , gençlerle birlikte paylaşım ve takım ruhunu aşılayarak eğitici ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmeleri için her türlü imkan sağlanarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Yaz Spor Okullarının açılışından bu yana özverili çalışmalarından dolayı Antrenörlere ve çocuklara spor alanında bilinçlenerek sosyal birer bireyler olarak yetişmeleri için tesislerimize gelerek antrenmanlarıyla yakından ilgilenen ailelerine teşekkür ederiz.

 Ayrıca şimdiden bütün sporcularımızın, velilerimizin ve halkımızın  bayramlarını kutlar; Yeni eğitim-öğretim döneminin de başlayacak olmasına kısa bir süre kalması sebebiyle sporcularımıza derslerinde başarılar diler, Tesislerimizde antrenmanlarımızın Okul döneminde de devam edeceğini belirtir. Bütün halkımızı tesislerimize bekleriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.