Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yerel Seçim Oyunu Deşifre Oldu

SİYASET 16.01.2017 - 21:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yerel Seçim Oyunu Deşifre Oldu

Nevşehir ve ilçelerinde 30 Mart yerel seçimlerinde herkesin farklı tahminler yaptığı bazı ilçe ve beldelerde seçim sonuçları farklı çıkınca siyasilerde çok şaşırmıştı.
Nevşehir ve ilçelerinde 30 Mart yerel seçimlerinde herkesin farklı tahminler yaptığı bazı ilçe ve beldelerde seçim sonuçları farklı çıkınca siyasilerde çok şaşırmıştı.    Nevşehir Avanos ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerinde önce Avanos AK Parti Belediye Başkanı Mustafa Körükçü'nün karşısına CHP'den İsmet İnce ile kıyasıya bir yarış ile geçti seçim sonuçları bir çok kez sayıldı. Oyların sayılmasında geçersiz oylar çıkarken aradaki fark bazen 5 bazen 6 olarak çıkmıştı.    30 Mart 2014 tarihinde Nevşehir Avanos ilçesinde CHP adayı olan İsmet İnce Avanos ilçesinin Belediye başkanı oldu.    Yerel seçimlerden yaklaşık 3 yıl sonra Saadet Partisi Avanos Belediye Başkanı adayı sosyal medyada adeta bir çok kişiyi şaşırtan bir  açıklamayı şu an Avanos AK Parti İlçesi yönetimde görevli birine öyle bir yorum yazdı adeta o seçimde dönen oyunları ortaya çıkardı.    Facebookta bir paylaşım altına yorumlarla medeni bir şekilde tartışan Saadet Partisi Avanos Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sezer şu an Avanos AK Parti İlçesi yönetimde şahısa Avanosda Ak Partiyi kendisinini yıktığını iddia etti. Saadet Partisi Avanos Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sezer, kendisinin 168 oy aldığını ve Avanos AK Partinin 6 oyla kaybettiğini belirtti. Daha sonra bir yorum daha atan Sezer, kendisi ve 800 Ülkücünün Avanosda 2014 yılında oylarının CHP ye verdiklerini belirtti.    SAADET PARTİLİ ADAY OYUNU CHP'YE VERMİŞ Saadet Partisi Avanos Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sezer, kendi partisine oy vermek yerine CHP'ye oy verdiğini , 1971 yılından  beri Ülkücü olduğunu, ancak hiç partili omadığını, Saadet Partili olmasının ise 2014 Yerel seçimlerinde Avanosdaki AK Partiyi yıkabilmek için böyle bir adaylık yaptığını ve başarılı olduğunu belirtti.   
Nevşehir ve ilçelerinde 30 Mart yerel seçimlerinde herkesin farklı tahminler yaptığı bazı ilçe ve beldelerde seçim sonuçları farklı çıkınca siyasilerde çok şaşırmıştı.

Nevşehir ve ilçelerinde 30 Mart yerel seçimlerinde herkesin farklı tahminler yaptığı bazı ilçe ve beldelerde seçim sonuçları farklı çıkınca siyasilerde çok şaşırmıştı. 

 

Nevşehir Avanos ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerinde önce Avanos AK Parti Belediye Başkanı Mustafa Körükçü'nün karşısına CHP'den İsmet İnce ile kıyasıya bir yarış ile geçti seçim sonuçları bir çok kez sayıldı. Oyların sayılmasında geçersiz oylar çıkarken aradaki fark bazen 5 bazen 6 olarak çıkmıştı. 

 

30 Mart 2014 tarihinde Nevşehir Avanos ilçesinde CHP adayı olan İsmet İnce Avanos ilçesinin Belediye başkanı oldu. 

 

Yerel seçimlerden yaklaşık 3 yıl sonra Saadet Partisi Avanos Belediye Başkanı adayı sosyal medyada adeta bir çok kişiyi şaşırtan bir  açıklamayı şu an Avanos AK Parti İlçesi yönetimde görevli birine öyle bir yorum yazdı adeta o seçimde dönen oyunları ortaya çıkardı. 

 

Facebookta bir paylaşım altına yorumlarla medeni bir şekilde tartışan Saadet Partisi Avanos Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sezer şu an Avanos AK Parti İlçesi yönetimde şahısa Avanosda Ak Partiyi kendisinini yıktığını iddia etti. Saadet Partisi Avanos Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sezer, kendisinin 168 oy aldığını ve Avanos AK Partinin 6 oyla kaybettiğini belirtti. Daha sonra bir yorum daha atan Sezer, kendisi ve 800 Ülkücünün Avanosda 2014 yılında oylarının CHP ye verdiklerini belirtti. 

 

SAADET PARTİLİ ADAY OYUNU CHP'YE VERMİŞ

Saadet Partisi Avanos Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sezer, kendi partisine oy vermek yerine CHP'ye oy verdiğini , 1971 yılından  beri Ülkücü olduğunu, ancak hiç partili omadığını, Saadet Partili olmasının ise 2014 Yerel seçimlerinde Avanosdaki AK Partiyi yıkabilmek için böyle bir adaylık yaptığını ve başarılı olduğunu belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.