MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'deki Sokak Hayvanlarına Bakanlık El Attı

NEVŞEHİR 13.07.2017 - 09:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'deki Sokak Hayvanlarına Bakanlık El Attı

Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı konuldu.
Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı konuldu.   Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'nın talimatıyla Bakanlık, Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı konuldu.           Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sıcak havalarda susuz kalan sokak hayvanları için harekete geçti. Bakanlık, Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı koydu.   Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla Bakanlığın, Nevşehir 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların önüne sokak hayvanlarının sıcaklardan daha az etkilenmesi ve susuzluklarının giderilmesi için güzel bir çalışma yapıldı.    Uygulamayla, Türkiye genelinde 2 bin 371 kuruluşta bakım altında bulunan çocuklara, hayvan sevgisinin aşılanması ve farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.  
Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı konuldu.

Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı konuldu.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'nın talimatıyla Bakanlık, Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı konuldu.
       

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sıcak havalarda susuz kalan sokak hayvanları için harekete geçti. Bakanlık, Nevşehir ile birlikte 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların tamamının önüne sokak hayvanları için su kabı koydu.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla Bakanlığın, Nevşehir 81 il müdürlüğü ve bağlı kuruluşların önüne sokak hayvanlarının sıcaklardan daha az etkilenmesi ve susuzluklarının giderilmesi için güzel bir çalışma yapıldı. 

 

Uygulamayla, Türkiye genelinde 2 bin 371 kuruluşta bakım altında bulunan çocuklara, hayvan sevgisinin aşılanması ve farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.