MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'den Halep'e 2 TIR Yardım Daha Gönderildi

NEVŞEHİR 26.01.2017 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'den Halep'e 2 TIR Yardım Daha Gönderildi

Nevşehir’de Halep için yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan iki TIR daha Cilvegözü Sınır Kapısı’na dualarla uğurlandı.
  Nevşehir’de Halep için yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan iki TIR daha Cilvegözü Sınır Kapısı’na dualarla uğurlandı.   Nevşehir Ticaret Borsa Kavşağı önünde düzenlenen uğurlama törenine Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Sivil toplum Kuruluşu Temsilcileri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı. Nevşehir Valiliği ve İl Müftülüğünce Halepliler için düzenlenen kampanya kapsamında temin edilen patates, gıda, giysi ve temel ihtiyaç malzemelerini taşıyan iki yardım TIR’ı daha Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı’na gönderildi. Yardım tırlarını uğurlamak amacıyla Borsa Kavşağı’ndaki yardım toplama merkezi önünde tören düzenlendi. Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, “Bu gönderdiğimiz yardımlar bir nebze olsun, oradaki insanların yaşamlarını kolaylaştıracaktır. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim bizlere bu yardımların devamını yapabilmeyi nasip etsin” dedi. Müftü Öztürk, yardımlarda bulunan Nevşehirli hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum, dedi ve yardım kampanyasının devam ettiğini belirtti. Program kapsamında önceden 32 TIR yardım, din görevlilerinin refakatinde Cilvegözü sınır kapısına teslim edilmişti. Dün Nevşehir’den uğurlanan iki TIR ile birlikte toplam 34 TIR yardım TIR’ı gönderilmiş oldu.
Nevşehir’de Halep için yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan iki TIR daha Cilvegözü Sınır Kapısı’na dualarla uğurlandı.

 

Nevşehir’de Halep için yürütülen kampanyada toplanan yardım malzemelerini taşıyan iki TIR daha Cilvegözü Sınır Kapısı’na dualarla uğurlandı.  

Nevşehir Ticaret Borsa Kavşağı önünde düzenlenen uğurlama törenine Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Sivil toplum Kuruluşu Temsilcileri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Valiliği ve İl Müftülüğünce Halepliler için düzenlenen kampanya kapsamında temin edilen patates, gıda, giysi ve temel ihtiyaç malzemelerini taşıyan iki yardım TIR’ı daha Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı’na gönderildi. Yardım tırlarını uğurlamak amacıyla Borsa Kavşağı’ndaki yardım toplama merkezi önünde tören düzenlendi. Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, “Bu gönderdiğimiz yardımlar bir nebze olsun, oradaki insanların yaşamlarını kolaylaştıracaktır. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim bizlere bu yardımların devamını yapabilmeyi nasip etsin” dedi. Müftü Öztürk, yardımlarda bulunan Nevşehirli hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum, dedi ve yardım kampanyasının devam ettiğini belirtti.

Program kapsamında önceden 32 TIR yardım, din görevlilerinin refakatinde Cilvegözü sınır kapısına teslim edilmişti. Dün Nevşehir’den uğurlanan iki TIR ile birlikte toplam 34 TIR yardım TIR’ı gönderilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.