Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'den Kilisli Annelere Destek

GÜNCEL 02.02.2018 - 14:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'den Kilisli Annelere Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na evlerinde yapmış oldukları yemeklerle Mehmetçiğe destek veren annelere Nevşehir’de görev yapan gazeteciler ve Kavak Belediyesi tarafından 20 ton patates gönderildi.
  Nevşehir’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak Beldesi Belediye Başkanı Celal Yiğit ve kasaba halkı tarafından Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklere destek veren Kilisli annelere 20 ton patates Cuma namazı sonrasında dualar eşliğinde gönderildi. Nevşehir’de görev yapan gazeteciler adına açıklamada bulunan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Muammer Başer,buradan göndermiş olduğumuz patatesler Kilis Belediyesi aracılığıyla annelerimize verilecek dedi. Başer, “Şimdi yaygın televizyonlardan baktığımız zaman Afrin harekatında Mehmetçiklerimize Kilisli anneler evlerinde yaprak sarması, börekler yaparak bir sevgi eliniz uzatmışlardı. Bu hareket gördükten sonra Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak Beldesi Belediye Başkanı Celal Yiğit ile görüştük. Kendisine bu annelere bir destek biz verelim. Anneler burada kendi bütçelerinden bir şeyler yapıyorlar. Bunun için Nevşehir’de görev yapan tüm gazeteciler adına böyle bir görüşmemiz oldu. Gazeteciler ile Kavak Belediyesinin düzenlemiş olduğu ortak projede 20 ton patatesi inşallah bugün Cuma namazından sonra dualarla Kilis Belediyesine uğurladık. Göndermiş olduğumuz patatesler Kilis Belediyesi tarafından annelerimize kısım kısım verilecek. Aynı zamanda Afrin harekatından kaçan Bayır Bucak Türkmenleri ve Suriyeli kardeşlerimize de göndermiş olduğumuz patateslerden verilecek” dedi.   Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ise, “Bizlerde bu can bu bedenler olduğu müddetçe biz burada bizdeki olan şeyleri Kilisli annelerimiz ile askerlerimiz ile paylaşacağız. Oradaki harekette askerlerimize destek veren analarımıza, kardeşlerimize, bacılarımıza burada elimizde ne imkanımız varsa maddi manevi katkı sağlamaya hazırız. Kasabamızda gıda noktasında katkı veren kasaba halkımıza ve gazetecilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak Beldesinde Cuma namazı sonrasında yapılan dua sonrasında ise 20 ton patates Kilis’e hareket etti. 
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’na evlerinde yapmış oldukları yemeklerle Mehmetçiğe destek veren annelere Nevşehir’de görev yapan gazeteciler ve Kavak Belediyesi tarafından 20 ton patates gönderildi.

 

Nevşehir’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları ile Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak Beldesi Belediye Başkanı Celal Yiğit ve kasaba halkı tarafından Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklere destek veren Kilisli annelere 20 ton patates Cuma namazı sonrasında dualar eşliğinde gönderildi. Nevşehir’de görev yapan gazeteciler adına açıklamada bulunan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Muammer Başer,buradan göndermiş olduğumuz patatesler Kilis Belediyesi aracılığıyla annelerimize verilecek dedi. Başer, “Şimdi yaygın televizyonlardan baktığımız zaman Afrin harekatında Mehmetçiklerimize Kilisli anneler evlerinde yaprak sarması, börekler yaparak bir sevgi eliniz uzatmışlardı. Bu hareket gördükten sonra Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak Beldesi Belediye Başkanı Celal Yiğit ile görüştük. Kendisine bu annelere bir destek biz verelim. Anneler burada kendi bütçelerinden bir şeyler yapıyorlar. Bunun için Nevşehir’de görev yapan tüm gazeteciler adına böyle bir görüşmemiz oldu. Gazeteciler ile Kavak Belediyesinin düzenlemiş olduğu ortak projede 20 ton patatesi inşallah bugün Cuma namazından sonra dualarla Kilis Belediyesine uğurladık. Göndermiş olduğumuz patatesler Kilis Belediyesi tarafından annelerimize kısım kısım verilecek. Aynı zamanda Afrin harekatından kaçan Bayır Bucak Türkmenleri ve Suriyeli kardeşlerimize de göndermiş olduğumuz patateslerden verilecek” dedi.

 

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ise, “Bizlerde bu can bu bedenler olduğu müddetçe biz burada bizdeki olan şeyleri Kilisli annelerimiz ile askerlerimiz ile paylaşacağız. Oradaki harekette askerlerimize destek veren analarımıza, kardeşlerimize, bacılarımıza burada elimizde ne imkanımız varsa maddi manevi katkı sağlamaya hazırız. Kasabamızda gıda noktasında katkı veren kasaba halkımıza ve gazetecilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak Beldesinde Cuma namazı sonrasında yapılan dua sonrasında ise 20 ton patates Kilis’e hareket etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.