MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'den Türkmen Dağı'na Acil Yardım Kampanyası

GÜNCEL 28.09.2017 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'den Türkmen Dağı'na Acil Yardım Kampanyası

Nevşehir Alperen Ocakları tarafından Türkmen Dağı’nda zorlu şartlara rağmen vatan savunması yapan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıldı.
  Nevşehir Alperen Ocakları tarafından Türkmen Dağı’nda zorlu şartlara rağmen vatan savunması yapan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıldı.   Selçuklu ve Osmanlı döneminde Anadolu’nun salahiyeti ve Hac yolunun muhafazası için çeşitli bölgelere nöbete gönderilen Türkmenler, hala vatan nöbetini sürdürüyorlar.   Osmanlı’yı parçalayan ancak milletin içindeki asil ruha zarar veremeyen düşman güçlerin tüm saldırılarına rağmen, topraklarını namus bilip korumaya devam eden Bayır Bucak Türkmenleri için Nevşehir’den yardım kampanyası başlatıldı.   Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ali Neşeli, yardım kampanyasının temel gıda maddelerini kapsadığını açıkladı.   Neşeli, “Türkmen Dağı’nda Esad güçleri, Rusya, İran ile PYD/PKK ve THKPC terör örgütlerinin saldırılarına karşı topraklarını namus bilip, sürdürdükleri mücadelede şehadete koşuyorlar. Türkiye’ye gelecek riski minimuma indiren, ileri karakol görevindeki Türkmen kardeşlerimizin gıda stoklarının tükenmekte olduğunu öğrendik. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kardeşlerimize yalnız değilsiniz mesajı vermek amacıyla acil yardım kampanyasını başlattık.”dedi.   Türkmen Dağı’ndan komutan ve sivillerin zaman zaman Nevşehir’e geldiğine işaret eden Neşeli, Bayır Bucak ile Nevşehir arasında oluşan dostluk ve kardeşlik köprüsünün daha sağlamlaşması için tüm duyarlı vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.   Bayır Bucak (Türkmen Dağı) Yardım Kampanyası’nda: Konserve, kuru gıda, un, patates, su, bisküvi, battaniye yardımları toplanıyor.   Yardımlarınızı Nar Caddesi’ndeki Alperen Ocakları’na teslim edebilirsiniz (Semerkand Derneği karşısı)     Kampanya konusunda telefonla bilgi almak için : Ali Neşeli: 0533 025 58 38 Kemal Güneri: 0507 654 87 06 
Nevşehir Alperen Ocakları tarafından Türkmen Dağı’nda zorlu şartlara rağmen vatan savunması yapan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıldı.

 

Nevşehir Alperen Ocakları tarafından Türkmen Dağı’nda zorlu şartlara rağmen vatan savunması yapan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıldı.

 

Selçuklu ve Osmanlı döneminde Anadolu’nun salahiyeti ve Hac yolunun muhafazası için çeşitli bölgelere nöbete gönderilen Türkmenler, hala vatan nöbetini sürdürüyorlar.

 

Osmanlı’yı parçalayan ancak milletin içindeki asil ruha zarar veremeyen düşman güçlerin tüm saldırılarına rağmen, topraklarını namus bilip korumaya devam eden Bayır Bucak Türkmenleri için Nevşehir’den yardım kampanyası başlatıldı.

 

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ali Neşeli, yardım kampanyasının temel gıda maddelerini kapsadığını açıkladı.

 

Neşeli, “Türkmen Dağı’nda Esad güçleri, Rusya, İran ile PYD/PKK ve THKPC terör örgütlerinin saldırılarına karşı topraklarını namus bilip, sürdürdükleri mücadelede şehadete koşuyorlar. Türkiye’ye gelecek riski minimuma indiren, ileri karakol görevindeki Türkmen kardeşlerimizin gıda stoklarının tükenmekte olduğunu öğrendik. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kardeşlerimize yalnız değilsiniz mesajı vermek amacıyla acil yardım kampanyasını başlattık.”dedi.

 

Türkmen Dağı’ndan komutan ve sivillerin zaman zaman Nevşehir’e geldiğine işaret eden Neşeli, Bayır Bucak ile Nevşehir arasında oluşan dostluk ve kardeşlik köprüsünün daha sağlamlaşması için tüm duyarlı vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.

 

Bayır Bucak (Türkmen Dağı) Yardım Kampanyası’nda:

Konserve, kuru gıda, un, patates, su, bisküvi, battaniye yardımları toplanıyor.

 

Yardımlarınızı Nar Caddesi’ndeki Alperen Ocakları’na teslim edebilirsiniz (Semerkand Derneği karşısı)

 

 

Kampanya konusunda telefonla bilgi almak için :

Ali Neşeli: 0533 025 58 38

Kemal Güneri: 0507 654 87 06 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.