Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Kurulum Çalışmaları Ne Durumda ?

SAĞLIK 20.04.2016 - 23:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Kurulum Çalışmaları Ne Durumda ?

Nevşehir Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Kurulum Çalışmaları Devam ediyor
Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı  atanan Kardiyoloji Uzmanı  Uzm. Dr. Nebi CERİT  ayrıca  Anjiografi  Ünitesi Kurulum aşamasındaki çalışmalarına destek amaçlı, görevine başladı.   Nevşehir  Devlet Hastanesi  için nitelikli hizmet olarak büyük bir eksikliğini htiğimiz,  Koroner Anjiografi Ünitesinin kurulumu için Sağlık Bakanlığından olur alınmasından sonra,  Anjiografi  altyapı çalışmaları hızla sürüyor.   Önümüzdeki günlerde bir tane Kardiyoloji Uzmanın göreve başlanacağı bildirildi.
Nevşehir Devlet Hastanesi Anjiyo Ünitesi Kurulum Çalışmaları Devam ediyor

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı  atanan Kardiyoloji Uzmanı  Uzm. Dr. Nebi CERİT  ayrıca  Anjiografi  Ünitesi Kurulum aşamasındaki çalışmalarına destek amaçlı, görevine başladı.

 

Nevşehir  Devlet Hastanesi  için nitelikli hizmet olarak büyük bir eksikliğini htiğimiz,  Koroner Anjiografi Ünitesinin kurulumu için Sağlık Bakanlığından olur alınmasından sonra,  Anjiografi  altyapı çalışmaları hızla sürüyor.

 

Önümüzdeki günlerde bir tane Kardiyoloji Uzmanın göreve başlanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.