Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Devlet Hastanesinde İlk Kez “Elektirik Yanığı” Ameliyatı Yapıldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2015 - 15:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Devlet Hastanesinde İlk Kez “Elektirik Yanığı” Ameliyatı Yapıldı

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine Elektrik yanığına bağlı yumuşak doku defekti ve sağ kolda radial siniri hasarı ile müracaat eden 48 yaşındaki R.E. isimli erkek hasta, Plastik Cerrahi ve Rekonstrüksiyon Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak tarafından muayene edildi yapılan tetkikler neticesinde hastanın acilen ameliyata alınmasına karar verildi. Ameliyatı ve hastanın durumunu değerlendiren Uçak şunları söyledi “Hastanın Elektrik yanığına bağlı olarak damar ve sinirlerde meydana gelen tahribat ve doku kaybından dolayı bu ameliyatlar genelde il dışında üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılır. Elektrik yanığına bağlı ameliyatı hastanemizde ilk kez başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Yapılan ameliyatlar sonrası sağ ön kol ve, sağ ayak dorsaline eskarektomi ve sinir onarımı, yumuşak doku nakli yapılan hasta iki gün izole yoğun bakımında takip edilerek tam bir sağlık durumu ile taburcu edilmiş günlük pansumanları düzenli olarak yapılmıştır. Hastanın üç ay sonra yapılan kontrollerinde sağlık durumunun gayet iyi olduğu gözlendi. Başta ameliyat için her türlü imkanı sağlayan Genel Sekreterliğimize ve ameliyat ekibime teşekkür ediyorum. ”dedi. Nevşehir Devlet Hastanesinde Plastik Cerrahi Polikliniğin de yanık ve yanığa bağlı yumuşak doku defektleri tedavi edildiği ve buna bağlı olarak hasta kabulünün yapıldığı bildirildi.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine Elektrik yanığına bağlı yumuşak doku defekti ve sağ kolda radial siniri hasarı ile müracaat eden 48 yaşındaki R.E. isimli erkek hasta, Plastik Cerrahi ve Rekonstrüksiyon Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak tarafından muayene edildi yapılan tetkikler neticesinde hastanın acilen ameliyata alınmasına karar verildi.
Ameliyatı ve hastanın durumunu değerlendiren Uçak şunları söyledi “Hastanın Elektrik yanığına bağlı olarak damar ve sinirlerde meydana gelen tahribat ve doku kaybından dolayı bu ameliyatlar genelde il dışında üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılır. Elektrik yanığına bağlı ameliyatı hastanemizde ilk kez başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Yapılan ameliyatlar sonrası sağ ön kol ve, sağ ayak dorsaline eskarektomi ve sinir onarımı, yumuşak doku nakli yapılan hasta iki gün izole yoğun bakımında takip edilerek tam bir sağlık durumu ile taburcu edilmiş günlük pansumanları düzenli olarak yapılmıştır. Hastanın üç ay sonra yapılan kontrollerinde sağlık durumunun gayet iyi olduğu gözlendi. Başta ameliyat için her türlü imkanı sağlayan Genel Sekreterliğimize ve ameliyat ekibime teşekkür ediyorum. ”dedi.
Nevşehir Devlet Hastanesinde Plastik Cerrahi Polikliniğin de yanık ve yanığa bağlı yumuşak doku defektleri tedavi edildiği ve buna bağlı olarak hasta kabulünün yapıldığı bildirildi.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.