Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Devlet Hastanesinde Neler Oluyor ?

SAĞLIK 05.03.2017 - 21:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Devlet Hastanesinde Neler Oluyor ?

Nevşehir Dr. İ. Şevki Atagün Devlet Hastanesi hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.
Nevşehir Dr. İ. Şevki Atagün Devlet Hastanesi hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.   Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan birçok doktor ve sağlı çalışanları veya sağlık  yardımcıları hakkında önceki günlerde şok iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Sağlık'da yapılan Operasyonlar sonucunda bir çok kişi gözaltına alınmıştı. Ancak Nevşehir Devlet Hastanesi'nde FETÖ'cü oldukları iddia edilen kişilerin halen daha FETÖ ile bağlarını koparmadıkları iddia ediliyor.    Lale Haber Merkezimize gelen bilgiler arasında Nevşehir Devlet hastanesinde görev alan doktor, hemşire ve çalışanların siyasi kanat desteğiyle ve  talimatıyla bu makamlara getirildiği iddia ediliyor.    ELİ DURSA AYAĞI DURMUYOR Nevşehir'de birçok kurum ve kuruluşta var olan etkisini kaybeden siyasiler hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Siyasette  görev aldığı dönemlerden bu yana  cemaat bağlantıları olduğu iddia edilen kişilerin  bu gücünü kaybettiği  konuşuluyor.    SAĞLIKTA SİYASİ BASKI Sağlık çalışanlarına yönelik olarak siyasi baskı yapıldığı iddia ediliyor. Nevşehir Dr. İ Şevki Atagün  Devlet Hastanesi de görevli bir çok çalışana siyasi  baskı yaparak istediklerini yaptıran FETÖ'cüler olduğu gelen bilgiler arasında. Özellikle KRİPTO FETÖCÜLERİN kendilerine karşı gelen personellere karşı siyasi olarak il içinde ve Ankara merkezli siyasilerin  adlarını kullandıkları iddia ediliyor.   İDDİALAR DOĞRU MU ?  Daha önce FETÖ bağlantısı tespit edilen ve halen görevde olan bir doktora poliklinik cerrahi sorumlusu görevi bile verildiği konuşuluyor.   MESAİ SONRASI MUAYENE DE GERİ ADIMMI ATILIYOR  Devlet Hastanesinde özellikle Kulak Burun Boğaz ve Dahiliye bölümünde mesai saati dışında 5 gün saat 16:00 dan sonra hasta bakma ise 3 güne düşürüldüğü öğrenildi.   BU İDDİA DOĞRUYSA BİR AN ÖNCE GERİ ADIM ATIN !  Nevşehir’de diğer kurumlarda ve ülkede milli seferberlik ve istihdam ilan edilmesine rağmen en çok hasta bakan yer olan bu iki poliklinikte neden saat 16:00 den sonra hastaya bakma gününün düşürüldüğü öğrenilirken acaba kripto FETÖ’cülerin bu işe de mi el attı diye dile getirilmeye başlandı.  Halka bilerek 5 günlük muayeneye alıştıran ve bu uygulamasına devam eden Sağlık kurumunun neden birden 2 poliklinikte böyle bir uygulama yapması millete hizmette geri adım mı atılıyor bilerek halkka zulüm mu yapılmaya çalışıyor diye algılandı. 
Nevşehir Dr. İ. Şevki Atagün Devlet Hastanesi hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Nevşehir Dr. İ. Şevki Atagün Devlet Hastanesi hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

 

Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan birçok doktor ve sağlı çalışanları veya sağlık  yardımcıları hakkında önceki günlerde şok iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Sağlık'da yapılan Operasyonlar sonucunda bir çok kişi gözaltına alınmıştı. Ancak Nevşehir Devlet Hastanesi'nde FETÖ'cü oldukları iddia edilen kişilerin halen daha FETÖ ile bağlarını koparmadıkları iddia ediliyor. 

 

Lale Haber Merkezimize gelen bilgiler arasında Nevşehir Devlet hastanesinde görev alan doktor, hemşire ve çalışanların siyasi kanat desteğiyle ve  talimatıyla bu makamlara getirildiği iddia ediliyor. 

 

ELİ DURSA AYAĞI DURMUYOR

Nevşehir'de birçok kurum ve kuruluşta var olan etkisini kaybeden siyasiler hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Siyasette  görev aldığı dönemlerden bu yana  cemaat bağlantıları olduğu iddia edilen kişilerin  bu gücünü kaybettiği  konuşuluyor. 

 

SAĞLIKTA SİYASİ BASKI

Sağlık çalışanlarına yönelik olarak siyasi baskı yapıldığı iddia ediliyor. Nevşehir Dr. İ Şevki Atagün  Devlet Hastanesi de görevli bir çok çalışana siyasi  baskı yaparak istediklerini yaptıran FETÖ'cüler olduğu gelen bilgiler arasında. Özellikle KRİPTO FETÖCÜLERİN kendilerine karşı gelen personellere karşı siyasi olarak il içinde ve Ankara merkezli siyasilerin  adlarını kullandıkları iddia ediliyor.

 

İDDİALAR DOĞRU MU ? 

Daha önce FETÖ bağlantısı tespit edilen ve halen görevde olan bir doktora poliklinik cerrahi sorumlusu görevi bile verildiği konuşuluyor.

 

MESAİ SONRASI MUAYENE DE GERİ ADIMMI ATILIYOR 

Devlet Hastanesinde özellikle Kulak Burun Boğaz ve Dahiliye bölümünde mesai saati dışında 5 gün saat 16:00 dan sonra hasta bakma ise 3 güne düşürüldüğü öğrenildi.

 

BU İDDİA DOĞRUYSA BİR AN ÖNCE GERİ ADIM ATIN ! 

Nevşehir’de diğer kurumlarda ve ülkede milli seferberlik ve istihdam ilan edilmesine rağmen en çok hasta bakan yer olan bu iki poliklinikte neden saat 16:00 den sonra hastaya bakma gününün düşürüldüğü öğrenilirken acaba kripto FETÖ’cülerin bu işe de mi el attı diye dile getirilmeye başlandı.  Halka bilerek 5 günlük muayeneye alıştıran ve bu uygulamasına devam eden Sağlık kurumunun neden birden 2 poliklinikte böyle bir uygulama yapması millete hizmette geri adım mı atılıyor bilerek halkka zulüm mu yapılmaya çalışıyor diye algılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.