Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Devlet Hastanesine Yeni Çocuk Psikiyatri Uzmanı

SAĞLIK 20.04.2017 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Devlet Hastanesine Yeni Çocuk Psikiyatri Uzmanı

Nevşehir Devlet Hastanesinde Yeni Çocuk Psikiyatri Uzmanı Göreve Başladı
Nevşehir Devlet Hastanesinde Yeni Çocuk Psikiyatri Uzmanı Göreve Başladı   Nevşehir Devlet Hastanesi Çocuk Psikiyatri Uzmanlık alanı hakkında Uzm. Dr. Merve Onat şu bilgileri verdi: "Polikliniğimizde çocuklarda ani travmalar ve stresler sonrası ortaya çıkan ruhsal sorunların tedavisi, Çocukluk ve gençlik döneminde yaşanılan korkular, kaygılar, alt ıslatmalar, dikkat dağınıklığı, hareketlilik, travmalar, madde kullanımı, takıntılar, gelişimsel zorluklar, kayıplar üzerine çocuklar, gençler ve aileleri ile çalışır. Okul başarısızlıkları ve okula uyum sorunlarının tedavisi, Motor ve dil gelişimine bağlı sorunlar, duygusal gelişim bozukluklarının tedavisi, Çocukluk çağında ortaya çıkan Otizm, şizofreni, epilepsiler, nörolojik gelişim bozukluklarının tedavisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, duygu durum ve kaygı bozuklukları tanısında 18 yaşına kadar olan hastalara hizmet vermektedir."dedi.
Nevşehir Devlet Hastanesinde Yeni Çocuk Psikiyatri Uzmanı Göreve Başladı

Nevşehir Devlet Hastanesinde Yeni Çocuk Psikiyatri Uzmanı Göreve Başladı

 

Nevşehir Devlet Hastanesi Çocuk Psikiyatri Uzmanlık alanı hakkında Uzm. Dr. Merve Onat şu bilgileri verdi: "Polikliniğimizde çocuklarda ani travmalar ve stresler sonrası ortaya çıkan ruhsal sorunların tedavisi, Çocukluk ve gençlik döneminde yaşanılan korkular, kaygılar, alt ıslatmalar, dikkat dağınıklığı, hareketlilik, travmalar, madde kullanımı, takıntılar, gelişimsel zorluklar, kayıplar üzerine çocuklar, gençler ve aileleri ile çalışır. Okul başarısızlıkları ve okula uyum sorunlarının tedavisi, Motor ve dil gelişimine bağlı sorunlar, duygusal gelişim bozukluklarının tedavisi, Çocukluk çağında ortaya çıkan Otizm, şizofreni, epilepsiler, nörolojik gelişim bozukluklarının tedavisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, duygu durum ve kaygı bozuklukları tanısında 18 yaşına kadar olan hastalara hizmet vermektedir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.