MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Doğa Koleji’ne Kavuşuyor

EĞİTİM 09.12.2017 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Doğa Koleji’ne Kavuşuyor

Nevşehir’de yapımı devam eden Doğa Koleji’nin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.
  Türkiye’nin önemli okul zinciri olan Doğa koleji’ni Nevşehir’e kazandıran iş adamı Halis Uluer tarafından yaptırılan Doğa Koleji 2018-2018 eğitim öğretim yılında hizmete girecek. Doğa Koleji’nin devam eden inşaatı hızla devam ederken Nevşehir’de öğrenci velileri tarafından okulun hizmete girmesi büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.   Nevşehirli İş adamı Halis Uluer yaptığı açıklamada, “ Bu yıl inşaatına başlamış olduğumuz Doğa Koleji’mizi 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete kazandıracağız. Okul inşaatımız aralıksız olarak devam ediyor. Nevşehir’e böylesine Türkiye’nin örnek okulunu kazandırmış olduğumuz için son derece mutluyuz. Nevşehir’de eşi benzeri olmayan bir kampus inşaatı yapıyoruz. Yapmış olduğumuz okul sadece Nevşehir’e değil tüm Türkiye’ye örnek olacak bir okul olacaktır. Bizlere bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
Nevşehir’de yapımı devam eden Doğa Koleji’nin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Türkiye’nin önemli okul zinciri olan Doğa koleji’ni Nevşehir’e kazandıran iş adamı Halis Uluer tarafından yaptırılan Doğa Koleji 2018-2018 eğitim öğretim yılında hizmete girecek. Doğa Koleji’nin devam eden inşaatı hızla devam ederken Nevşehir’de öğrenci velileri tarafından okulun hizmete girmesi büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

 

Nevşehirli İş adamı Halis Uluer yaptığı açıklamada, “ Bu yıl inşaatına başlamış olduğumuz Doğa Koleji’mizi 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete kazandıracağız. Okul inşaatımız aralıksız olarak devam ediyor. Nevşehir’e böylesine Türkiye’nin örnek okulunu kazandırmış olduğumuz için son derece mutluyuz. Nevşehir’de eşi benzeri olmayan bir kampus inşaatı yapıyoruz. Yapmış olduğumuz okul sadece Nevşehir’e değil tüm Türkiye’ye örnek olacak bir okul olacaktır. Bizlere bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.