Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e İlk Öğrenci Grubu Kardeş Ülke Azerbaycan’dan

EĞİTİM 14.04.2017 - 21:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e İlk Öğrenci Grubu Kardeş Ülke Azerbaycan’dan

Trt 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Kapsamında Nevşehir’e İlk Öğrenci Grubu Kardeş Ülke Azerbaycan’dan Geldi
Trt 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Kapsamında Nevşehir’e İlk Öğrenci Grubu Kardeş Ülke Azerbaycan’dan Geldi   TRT 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Nevşehir’e İlk öğrenci grubu kardeş ülke Azerbaycan’dan geldi. Azerbaycan’dan gelen öğrenci grubunu H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu Müdürü Harun Öcal, öğretmenler, öğrencileri misafir edecek aileler, misafirleri havalimanında çiçeklerle karşıladılar.    H.Lütfi Pamukçu Ortaokuluna TRT ekibi ile gelen öğrencileri, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Saltık, H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu öğretmenleri, öğrenciler ve öğrencileri misafir edecek olan ev sahibi aileler karşıladı.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Azerbaycan’dan gelen öğrencilere kardeşliği simgeleyen Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile birer gül takdim etti. Daha sonra grup konfetiler eşliğinde H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu toplantı salonuna geçti. Burada Azerbaycan’dan gelen misafirlere ikram edilmek üzere Türk ve Azeri birer öğrenci tarafından pasta kesildi.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir misafir gruba bir konuşma yaptı.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  yaptığı konuşmada “ Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik ve dostluk her zaman devam edecektir. Azerbaycan TRT 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Kapsamında Nevşehir’e gelen ilk ekip olmasından memnuniyet duyuyoruz. Sizleri bu etkinlik kapsamında Nevşehir’de en iyi şekilde misafir edeceğiz. İnanıyorum ki hep birlikte TRT 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ni en iyi şekilde kutlayacağız.”dedi  
Trt 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Kapsamında Nevşehir’e İlk Öğrenci Grubu Kardeş Ülke Azerbaycan’dan Geldi

Trt 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Kapsamında Nevşehir’e İlk Öğrenci Grubu Kardeş Ülke Azerbaycan’dan Geldi

 

TRT 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Nevşehir’e İlk öğrenci grubu kardeş ülke Azerbaycan’dan geldi. Azerbaycan’dan gelen öğrenci grubunu H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu Müdürü Harun Öcal, öğretmenler, öğrencileri misafir edecek aileler, misafirleri havalimanında çiçeklerle karşıladılar. 

 

H.Lütfi Pamukçu Ortaokuluna TRT ekibi ile gelen öğrencileri, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Saltık, H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu öğretmenleri, öğrenciler ve öğrencileri misafir edecek olan ev sahibi aileler karşıladı.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Azerbaycan’dan gelen öğrencilere kardeşliği simgeleyen Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile birer gül takdim etti. Daha sonra grup konfetiler eşliğinde H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu toplantı salonuna geçti. Burada Azerbaycan’dan gelen misafirlere ikram edilmek üzere Türk ve Azeri birer öğrenci tarafından pasta kesildi.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir misafir gruba bir konuşma yaptı.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  yaptığı konuşmada “ Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik ve dostluk her zaman devam edecektir. Azerbaycan TRT 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Kapsamında Nevşehir’e gelen ilk ekip olmasından memnuniyet duyuyoruz. Sizleri bu etkinlik kapsamında Nevşehir’de en iyi şekilde misafir edeceğiz. İnanıyorum ki hep birlikte TRT 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ni en iyi şekilde kutlayacağız.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.