Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e kadın eli değdi

GÜNCEL 12.08.2021 - 23:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’e kadın eli değdi

Nevşehir tarihinin ilk ve tek kadın Valisi olma özelliği ile görevine başlayan Vali İnci Sezer Becel göreve başlamasından bugüne kadar Nevşehir’de gitmedik köy çalmadık kapı bırakmayarak vatandaşların gönüllerine girdi.
  Nevşehir’in ilk ve tek kadın Valisi olarak göreve başlayan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugüne kadar gitmedik köy çalmadık kapı bırakmayarak gönüllerde taht kurdu. Nitekim Vali Becel, haftanın hemen hemen bir gününü köy ziyaretlerine ayırmasının yanı sıra Nevşehir’de yapılacak yatırımlarda gece gündüz takip etmesi de dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Kaşkışla köyünde yaşayan 94 yaşındaki Osman dede köyünde ilk kez Vali görmesinin sevincini yaşaması duygu dolu anların yaşanmasına neden olurken Vali Becel, Osman Dedeyi elinden öperek karşılaması da Nevşehir kamuoyu tarafından büyük takdir kazanmıştı.   Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesi ise ilk kez Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile ilçe yolları Özel İdaresi Genel Sekreterliği aracılığıyla asfalta kavuşurken Hacıbektaş halkı da Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in ilçelerine olan ilgi ve alakasından son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.   Tüm bunların yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bulduğu her fırsatta da gerek Nevşehir’de gerek ilçelerde gerekse de beldelerde bulunan esnafları da aralıksız ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel, Nevşehir’de hizmet veren esnafların da il için ne kadar önemli bir değer olduklarını htirerek Nevşehir’i el birliği ile daha güzel yerlere taşıyabilmek adına esnafların her zaman yanında oldukları mesajını veriyor.   İşte Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in tüm bu çalışmaların yanı sıra her fırsatta aileleri de ziyaret ederek gerek aileler ile gerekse çocuklarla da yakından ilgilenmesi Nevşehir kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılandı.  
Nevşehir tarihinin ilk ve tek kadın Valisi olma özelliği ile görevine başlayan Vali İnci Sezer Becel göreve başlamasından bugüne kadar Nevşehir’de gitmedik köy çalmadık kapı bırakmayarak vatandaşların gönüllerine girdi.

 

Nevşehir’in ilk ve tek kadın Valisi olarak göreve başlayan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugüne kadar gitmedik köy çalmadık kapı bırakmayarak gönüllerde taht kurdu. Nitekim Vali Becel, haftanın hemen hemen bir gününü köy ziyaretlerine ayırmasının yanı sıra Nevşehir’de yapılacak yatırımlarda gece gündüz takip etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Kaşkışla köyünde yaşayan 94 yaşındaki Osman dede köyünde ilk kez Vali görmesinin sevincini yaşaması duygu dolu anların yaşanmasına neden olurken Vali Becel, Osman Dedeyi elinden öperek karşılaması da Nevşehir kamuoyu tarafından büyük takdir kazanmıştı.

 

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesi ise ilk kez Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile ilçe yolları Özel İdaresi Genel Sekreterliği aracılığıyla asfalta kavuşurken Hacıbektaş halkı da Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in ilçelerine olan ilgi ve alakasından son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

Tüm bunların yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bulduğu her fırsatta da gerek Nevşehir’de gerek ilçelerde gerekse de beldelerde bulunan esnafları da aralıksız ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel, Nevşehir’de hizmet veren esnafların da il için ne kadar önemli bir değer olduklarını htirerek Nevşehir’i el birliği ile daha güzel yerlere taşıyabilmek adına esnafların her zaman yanında oldukları mesajını veriyor.

 

İşte Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in tüm bu çalışmaların yanı sıra her fırsatta aileleri de ziyaret ederek gerek aileler ile gerekse çocuklarla da yakından ilgilenmesi Nevşehir kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.