MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'e Kar Geliyor

GÜNCEL 23.01.2018 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'e Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir bugünden itibaren 4 gün boyunca kar yağışının etkisi altında kalacak.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün kar yağışı öğle saatlerinden itibaren başlayacak ve aralıksız 4 gün boyunca yağışlı havanın etkisi altında kalacak. Günü en yüksek hava sıcaklığının 3 derece en düşük hava sıcaklığını ise 2 derece olması tahmin ediliyor.   24 Ocak Çarşamba, Kar yağışlı bir hava bekleniyor en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en düşük hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin ediliyor   25 Ocak Perşembe, Kar yağışlı hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı -4 derece en düşük hava sıcaklığı ise -7 derece olacak.   26 Ocak Cuma, Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı -5 derece en düşük hava sıcaklığı ise -10 derece olması tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir bugünden itibaren 4 gün boyunca kar yağışının etkisi altında kalacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün kar yağışı öğle saatlerinden itibaren başlayacak ve aralıksız 4 gün boyunca yağışlı havanın etkisi altında kalacak. Günü en yüksek hava sıcaklığının 3 derece en düşük hava sıcaklığını ise 2 derece olması tahmin ediliyor.

 

24 Ocak Çarşamba, Kar yağışlı bir hava bekleniyor en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en düşük hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin ediliyor

 

25 Ocak Perşembe, Kar yağışlı hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı -4 derece en düşük hava sıcaklığı ise -7 derece olacak.

 

26 Ocak Cuma, Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı -5 derece en düşük hava sıcaklığı ise -10 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.