Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'e Kar Geliyor mu? İşte 5 Günlük Hava Durumu

NEVŞEHİR 14.01.2017 - 09:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'e Kar Geliyor mu? İşte 5 Günlük Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca kar yağışı beklenmiyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca kar yağışı beklenmiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre ilimizde bugün sisli bir hava beklenirken önümüzde ki dört gün boyunca da Nevşehir’de kar yağışı beklenmiyor.   İşte Nevşehir’de önümüzde ki 5 Günlük Hava Durumu   14 Ocak Cumartesi; Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 4 derece olması tahmin ediliyor.   15 Ocak Pazar; Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -5 derece, en yüksek hava sıcaklığı 4 derece olması bekleniyor.   16 Ocak Pazartesi; Nevşehir’de çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -3 derece, en yüksek hava sıcaklığı 6 derece olması tahmin ediliyor.   17 Ocak Salı; Nevşehir’de çok bulutlu hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olması tahmin ediliyor.   18 Ocak Çarşamba; Nevşehir’de bulutlu hava devam ediyor. En düşük hava sıcaklığı 0 derece, en yüksek hava sıcaklığı 5 derece olması tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca kar yağışı beklenmiyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzde ki beş gün boyunca kar yağışı beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre ilimizde bugün sisli bir hava beklenirken önümüzde ki dört gün boyunca da Nevşehir’de kar yağışı beklenmiyor.

 

İşte Nevşehir’de önümüzde ki 5 Günlük Hava Durumu

 

14 Ocak Cumartesi; Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 4 derece olması tahmin ediliyor.

 

15 Ocak Pazar; Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -5 derece, en yüksek hava sıcaklığı 4 derece olması bekleniyor.

 

16 Ocak Pazartesi; Nevşehir’de çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -3 derece, en yüksek hava sıcaklığı 6 derece olması tahmin ediliyor.

 

17 Ocak Salı; Nevşehir’de çok bulutlu hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olması tahmin ediliyor.

 

18 Ocak Çarşamba; Nevşehir’de bulutlu hava devam ediyor. En düşük hava sıcaklığı 0 derece, en yüksek hava sıcaklığı 5 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.