Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e kar geri geliyor

GÜNCEL 08.12.2018 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e kar geri geliyor

Nevşehir’de dün gün boyu yağan kar yağışının ardından karlı hava yerini bulutlu havaya bıraktı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün ve yarın bulutlu bir hava beklenirken 10 Aralık Pazartesi günü yağmurlu hava bekleniyor.   Nevşehir’de önümüzdeki 4 gün boyunca hava durumu şu şekilde olacak;   9 Aralık Pazar: Parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 7 derece en düşük hava sıcaklığı -3 derece olması tahmin ediliyor. 10 Aralık Pazartesi: Nevşehir’de buultlu hava yerini yağmurlu havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 8 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor. 11 Aralık Salı: Yağmurlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor. 12 Aralık Çarşamba:  Nevşehir’de yağmurlu hava yerini karla karışık yağmurlu havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığı ise -1 derece olması tahmin ediliyor.
Nevşehir’de dün gün boyu yağan kar yağışının ardından karlı hava yerini bulutlu havaya bıraktı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün ve yarın bulutlu bir hava beklenirken 10 Aralık Pazartesi günü yağmurlu hava bekleniyor.

 

Nevşehir’de önümüzdeki 4 gün boyunca hava durumu şu şekilde olacak;

 

9 Aralık Pazar: Parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 7 derece en düşük hava sıcaklığı -3 derece olması tahmin ediliyor.

10 Aralık Pazartesi: Nevşehir’de buultlu hava yerini yağmurlu havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 8 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

11 Aralık Salı: Yağmurlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

12 Aralık Çarşamba:  Nevşehir’de yağmurlu hava yerini karla karışık yağmurlu havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığı ise -1 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.