Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'e Kar Yağışı Geliyor

GÜNCEL 04.12.2017 - 08:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'e Kar Yağışı Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’e yarın karla karışık yağmur geliyor.
   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 14 derece en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olması bekleniyor.   5 Aralık Salı günü ise parçalı bulutlu hava yerini karla karışık yağmurlu bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı ise 2 derece olması tahmin ediliyor.   6 Aralık Çarşamba günü ise karla karışık yağmurlu hava yerini kar yağışına bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı ise -2 derece olması tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’e yarın karla karışık yağmur geliyor.

 

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 14 derece en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olması bekleniyor.

 

5 Aralık Salı günü ise parçalı bulutlu hava yerini karla karışık yağmurlu bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı ise 2 derece olması tahmin ediliyor.

 

6 Aralık Çarşamba günü ise karla karışık yağmurlu hava yerini kar yağışına bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı ise -2 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.