Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e kuvvetli kar yağışı uyarısı

GÜNCEL 07.02.2020 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’e kuvvetli kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e bu akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.
  Meteoroloji Gene Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bu akşam yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Beklenilen yoğun kar yağışı yarın sabah saatlerine kadar aralıksız devam etmesi tahmin ediliyor.   Yapılan açıklamaya göre, “ Bugün akşam saatlerinden itibaren Kayseri, Nevşehir ve Sivas çevrelerinde görülecek kar yağışlarının kuvvetli (10-20 cm) olması beklendiğinden buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e bu akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Gene Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de bu akşam yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Beklenilen yoğun kar yağışı yarın sabah saatlerine kadar aralıksız devam etmesi tahmin ediliyor.

 

Yapılan açıklamaya göre, “ Bugün akşam saatlerinden itibaren Kayseri, Nevşehir ve Sivas çevrelerinde görülecek kar yağışlarının kuvvetli (10-20 cm) olması beklendiğinden buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.