Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı

GÜNCEL 04.10.2019 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’e kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Nevşehir’de yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına öngörülüyor.
  Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 5 Ekim 2019 Cumartesi (Yarın) saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Nevşehir ve çevresinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.   Rüzgarın Nevşehir’de (50-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilirken vatandaşların oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Nevşehir’de yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına öngörülüyor.

 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 5 Ekim 2019 Cumartesi (Yarın) saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Nevşehir ve çevresinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.

 

Rüzgarın Nevşehir’de (50-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilirken vatandaşların oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.