Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e Kuvvetli Yağış Uyarısı

GÜNCEL 21.05.2016 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir önümzde ki dört gün boyunca gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına girecek. Meteorolojiden yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de; Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 11 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor. 23 Mayıs Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 10 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin ediliyor. 24 Mayıs Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin ediliyor. 25 Mayıs Pazar günü Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 22 derece olması tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir önümzde ki dört gün boyunca gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altına girecek.

Meteorolojiden yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de;

Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 11 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor.

23 Mayıs Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 10 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin ediliyor.

24 Mayıs Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 9 derece, en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olması tahmin ediliyor.

25 Mayıs Pazar günü Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 22 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.