Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'e Nisan ayında kar yağdı

GÜNCEL 20.04.2019 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'e Nisan ayında kar yağdı

Nevşehir’de gece saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde yağan kar yağışı vatandaşları şaşırttı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerinin ardından Nevşehir’in bazı köylerinde kar yağışı etkili oldu. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çardak köyü, Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesi ve Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde kar yağışı zaman zaman etkili olurken o anlar ise vatandaşlar tarafından fotoğraflandı.   Nevşehir’de bugün gün boyunca karla karışık yağmurlu bir hava beklenirken 21 Nisan Pazar günü ise kar yağışı bekleniyor.    
Nevşehir’de gece saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde yağan kar yağışı vatandaşları şaşırttı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerinin ardından Nevşehir’in bazı köylerinde kar yağışı etkili oldu. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çardak köyü, Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesi ve Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde kar yağışı zaman zaman etkili olurken o anlar ise vatandaşlar tarafından fotoğraflandı.

 

Nevşehir’de bugün gün boyunca karla karışık yağmurlu bir hava beklenirken 21 Nisan Pazar günü ise kar yağışı bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.