MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Eğitim Bir Sen'deki Sessizlik Hayra Alamet Mi ?

EĞİTİM 10.01.2017 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Eğitim Bir Sen'deki Sessizlik Hayra Alamet Mi ?

Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından paylaştığı “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadeler yüzünden açığa alınmıştı.
Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından paylaştığı  “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadeler yüzünden açığa alınmıştı.   Nevşehir Eğitim Bir Sen Sendikası Şube Başkan yardımcısı olan İskender Çınar’ın gerek paylaşımı gerek açığa alınması sonrası Nevşehir Eğitim Bir Sen Sendikasından ses seda çıkmıyor.   Türk Eğitim Sen Sendika Başkanı Mustafa Uğur ise sanki kendi sendikasında tekelcilik yapmıyormuş, ilçelerdeki temsilciler ile sorunlarını ve kadınlar birimi varmış gibi kendi eksiğini unutmuş gibi bu durumu lehine döndürmek için de elinden geleni yapıyor.       Lale Haber olarak Nevşehir Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Özdemir’e soruyoruz !   1-Nevşehir Eğitim Bir Sen olarak bu paylaşımı yapan bir eğitimci konusunda ne düşünüyorsunuz ?   2-Bu öğretmenin sendikanızda olması nedeniyle kamuoyu sizden bir açıklama bekledi ancak medyada yer almayı  sevmenize rağmen bu konuda neden açıklama yapmadınız ?   3-Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar açığa alınmasına NEDEN her hangi bir tepki yada açıklamada da bulunmadınız veya üyenizi neden savunmadınız ?   4-Nevşehir Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Özdemir olarak yapılan paylaşımı doğru buluyor musunuz ?   5-Nevşehir Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından paylaşımından dolayı disiplin soruşturması  açılan üyteniz hakkında siz her hangi bir yaptırım uyguladınız mı ?   6- Türk Eğitim Sen Başkanı Mustafa Uğur tarafından yapılan haberler sonrası Eğitim Bir Sen bırakın Türk Eğitim Sen geçin eğitimcilerin gerçek sendikası Türk Eğitim sendir açıklamalarına Sessiz Kalmanız açıklamanın doğru olduğunu kabul etmeniz mi ?    
Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından paylaştığı “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadeler yüzünden açığa alınmıştı.

Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından paylaştığı  “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadeler yüzünden açığa alınmıştı.

 

Nevşehir Eğitim Bir Sen Sendikası Şube Başkan yardımcısı olan İskender Çınar’ın gerek paylaşımı gerek açığa alınması sonrası Nevşehir Eğitim Bir Sen Sendikasından ses seda çıkmıyor.

 

Türk Eğitim Sen Sendika Başkanı Mustafa Uğur ise sanki kendi sendikasında tekelcilik yapmıyormuş, ilçelerdeki temsilciler ile sorunlarını ve kadınlar birimi varmış gibi kendi eksiğini unutmuş gibi bu durumu lehine döndürmek için de elinden geleni yapıyor.  

 

 

Lale Haber olarak Nevşehir Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Özdemir’e soruyoruz !

 

1-Nevşehir Eğitim Bir Sen olarak bu paylaşımı yapan bir eğitimci konusunda ne düşünüyorsunuz ?

 

2-Bu öğretmenin sendikanızda olması nedeniyle kamuoyu sizden bir açıklama bekledi ancak medyada yer almayı  sevmenize rağmen bu konuda neden açıklama yapmadınız ?

 

3-Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar açığa alınmasına NEDEN her hangi bir tepki yada açıklamada da bulunmadınız veya üyenizi neden savunmadınız ?

 

4-Nevşehir Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Özdemir olarak yapılan paylaşımı doğru buluyor musunuz ?

 

5-Nevşehir Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından paylaşımından dolayı disiplin soruşturması  açılan üyteniz hakkında siz her hangi bir yaptırım uyguladınız mı ?

 

6- Türk Eğitim Sen Başkanı Mustafa Uğur tarafından yapılan haberler sonrası Eğitim Bir Sen bırakın Türk Eğitim Sen geçin eğitimcilerin gerçek sendikası Türk Eğitim sendir açıklamalarına Sessiz Kalmanız açıklamanın doğru olduğunu kabul etmeniz mi ?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.