Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Emniyeti Her Yönüyle Örnek Oluyor

NEVŞEHİR 05.05.2017 - 19:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Emniyeti Her Yönüyle Örnek Oluyor

Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezinde öğrenim gören Yaşar Düşmez’in polislik hayali gerçekleştirildi.
Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezinde öğrenim gören Yaşar Düşmez’in polislik hayali gerçekleştirildi.   Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezinde öğrenim gören ve en büyük hayali polis olmak olan Yaşar Düşmez bir günlüğüne de olsa Toplum Destekli Polislik kıyafeti giydirilerek bu hayali gerçekleştirdi.   Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezi müdürü Ümit Selçuk Şimşek ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü personeli Emniyet Müdürü Mehmet Artunay‘ı makamında ziyaret ettiler.   Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak çocukların mutlu olması adına yürütülen her türlü çalışmaya destek olacağını söyleyerek Yaşar Düşmez ile yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.   Lale Haber olarak bu ince düşüncelerinden dolayı başta Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay olmak üzere tüm Nevşehir Emniyet Teşkilatına teşekkür ediyoruz.    
Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezinde öğrenim gören Yaşar Düşmez’in polislik hayali gerçekleştirildi.

Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezinde öğrenim gören Yaşar Düşmez’in polislik hayali gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezinde öğrenim gören ve en büyük hayali polis olmak olan Yaşar Düşmez bir günlüğüne de olsa Toplum Destekli Polislik kıyafeti giydirilerek bu hayali gerçekleştirdi.

 

Nevşehir Özel Ersular Uygulama Merkezi müdürü Ümit Selçuk Şimşek ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü personeli Emniyet Müdürü Mehmet Artunay‘ı makamında ziyaret ettiler.

 

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak çocukların mutlu olması adına yürütülen her türlü çalışmaya destek olacağını söyleyerek Yaşar Düşmez ile yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

 

Lale Haber olarak bu ince düşüncelerinden dolayı başta Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay olmak üzere tüm Nevşehir Emniyet Teşkilatına teşekkür ediyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.