Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir emniyeti okul çevrelerinde kuş uçurtmuyor

ASAYİŞ 11.10.2021 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir emniyeti okul çevrelerinde kuş uçurtmuyor

Nevşehir’de çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde polis kuş uçurtmuyor.
  Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri okulların açılmasıyla birlikte okul çevrelerinde adeta kuş uçurtulmuyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 39 ekip, 194 personel ile 13 bölgede 165 okul, 884 şahıs, 24 metruk bina, 9 internet salonu, 5 kahvehane ve kafe, 5 iddia bayi, 11 büfe, 85 park ve bahçe kontrol edildi.   Yapılan çalışmalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.
Nevşehir’de çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde polis kuş uçurtmuyor.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri okulların açılmasıyla birlikte okul çevrelerinde adeta kuş uçurtulmuyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 39 ekip, 194 personel ile 13 bölgede 165 okul, 884 şahıs, 24 metruk bina, 9 internet salonu, 5 kahvehane ve kafe, 5 iddia bayi, 11 büfe, 85 park ve bahçe kontrol edildi.

 

Yapılan çalışmalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.