Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Emniyetinden Huzur Operasyonu

NEVŞEHİR 11.11.2016 - 21:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Emniyetinden Huzur Operasyonu

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde “Huzur 50” operasyonu düzenledi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde “Huzur 50” operasyonu düzenledi.   Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde şehrin giriş ve çıkış noktaları olmak üzere 6 noktada araç aramaları yapılırken il genelinde bulunan umama açık yerlerde kimlik kontrolü, GBT, üst araması çalışmalarında bulundu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın yönettiği “Huzur 50” operasyonunda polis ekipleri şehrin giriş ve çıkışlarında kimlik kontrolü ve araç araması yapılırken vatandaşlar yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını söyledi.   İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da düzenlenen operasyonlar da burada vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Nevşehir 2000 Evler Mahallesinde bulunan cafelerde de arama ve kimlik kontrolü yapan polis ekipleri cafede bulunan vatandaşların tek tek GBT’sini kontrol etti.     Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Huzur 50” operasyonuna 250 polisin katıldığı öğrenildi.      
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde “Huzur 50” operasyonu düzenledi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde “Huzur 50” operasyonu düzenledi.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde şehrin giriş ve çıkış noktaları olmak üzere 6 noktada araç aramaları yapılırken il genelinde bulunan umama açık yerlerde kimlik kontrolü, GBT, üst araması çalışmalarında bulundu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın yönettiği “Huzur 50” operasyonunda polis ekipleri şehrin giriş ve çıkışlarında kimlik kontrolü ve araç araması yapılırken vatandaşlar yapılan bu uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

 

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da düzenlenen operasyonlar da burada vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Nevşehir 2000 Evler Mahallesinde bulunan cafelerde de arama ve kimlik kontrolü yapan polis ekipleri cafede bulunan vatandaşların tek tek GBT’sini kontrol etti.

 

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Huzur 50” operasyonuna 250 polisin katıldığı öğrenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.