Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir En Büyük Camisinin Yapımı İçin Protokol İmzalandı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2015 - 11:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir En Büyük Camisinin Yapımı İçin Protokol İmzalandı

Nevşehir’de, Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde yer alan Nevşehir Dini İlim, Eğitim ve Uygulama alanında planlanan 7 bin kişilik caminin yapımına ilişkin protokol, Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Salaş ile İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından imzalandı. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Seyit İnce ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve dernek yönetim kurulu üyesi Oktay Şımarmaz i, dernek yöneticileri Ümit Atabilen ve Hakan Ceviz’in de hazır bulunduğu törende, , Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan İbrahim Salaş ve Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk camiinin yapımına ilişkin protokole imza koydular. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in 7 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği en büyük Selatin Camiine sahip olacağı bu projenin Nevşehir’e yaraşır bir şekilde tamamlanarak ibadete en kısa süre içerisinde açılması temennisinde bulundu. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Nevşehir’de, Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde yer alan Nevşehir Dini İlim, Eğitim ve Uygulama alanında planlanan 7 bin kişilik caminin yapımına ilişkin protokol, Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Salaş ile İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından imzalandı.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Seyit İnce ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve dernek yönetim kurulu üyesi Oktay Şımarmaz i, dernek yöneticileri Ümit Atabilen ve Hakan Ceviz’in de hazır bulunduğu törende, , Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan İbrahim Salaş ve Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk camiinin yapımına ilişkin protokole imza koydular.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in 7 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği en büyük Selatin Camiine sahip olacağı bu projenin Nevşehir’e yaraşır bir şekilde tamamlanarak ibadete en kısa süre içerisinde açılması temennisinde bulundu.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.