Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Çelik, Kitap Fuarında Kitaplarını İmzaladı

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2016 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Çelik, Kitap Fuarında Kitaplarını İmzaladı

Nevşehir Eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Çelik Ankara Ticaret Odası salonunda imza günü düzenledi. Nevşehir’de İl Emniyet Müdür Yardımcılığı ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Mutlu Çelik Ankara Ticaret Odası Salonunda imza günü düzenledi. Mutlu Çelik’i burada Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş yalnız bırakmazken Ödemiş ve Çelik burada bir süre sohbet etti. Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş burada yaptığı açıklamada ‘’ ATO’da düzenlenen Ankara kitap fuarında Belediye Başkanlığım döneminde birlikte çalıştığımız Emniyet Müdürü arkadaşım değerli Mutlu Çelik’i ziyaret ettik. Yazdığı dört değerli eseri bizim için imzaladı. Sevgili kardeşim Ömer Boz ile de burada hasret giderdik’’  

Nevşehir Eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Çelik Ankara Ticaret Odası salonunda imza günü düzenledi.
Nevşehir’de İl Emniyet Müdür Yardımcılığı ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Mutlu Çelik Ankara Ticaret Odası Salonunda imza günü düzenledi. Mutlu Çelik’i burada Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş yalnız bırakmazken Ödemiş ve Çelik burada bir süre sohbet etti.
Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş burada yaptığı açıklamada ‘’ ATO’da düzenlenen Ankara kitap fuarında Belediye Başkanlığım döneminde birlikte çalıştığımız Emniyet Müdürü arkadaşım değerli Mutlu Çelik’i ziyaret ettik. Yazdığı dört değerli eseri bizim için imzaladı. Sevgili kardeşim Ömer Boz ile de burada hasret giderdik’’

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.