Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir eski SSK hastanesi ne olacak?

GÜNCEL 04.10.2019 - 18:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir eski SSK hastanesi ne olacak?

Nevşehir Medya50 internet gazetesi tarafından bu kez de eski SSK hastanesinin virane hali gündeme taşındı.
  Medya50 internet gazetesi tarafından “Nevşehir eski SSK hastanesi ne olacak” başlıklı gündeme taşıdığı haber Nevşehir’in bir kanayan yarasına daha parmak bastı. Uzun yıllar SSK hastanesi olarak hizmet veren binanın şimdiler deki durumu ise içler açısı olması gözler önüne seriliyor.   Medya50 internet gazetesinin “ Nevşehir eski SSK hastanesi ne olacak” başlıklı haberi okumak için tıklayınız…
Nevşehir Medya50 internet gazetesi tarafından bu kez de eski SSK hastanesinin virane hali gündeme taşındı.

 

Medya50 internet gazetesi tarafından “Nevşehir eski SSK hastanesi ne olacak” başlıklı gündeme taşıdığı haber Nevşehir’in bir kanayan yarasına daha parmak bastı. Uzun yıllar SSK hastanesi olarak hizmet veren binanın şimdiler deki durumu ise içler açısı olması gözler önüne seriliyor.

 

Medya50 internet gazetesinin “ Nevşehir eski SSK hastanesi ne olacak” başlıklı haberi okumak için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.