Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Forum Kapadokya’da Yusuf Güney İzdihamı

NEVŞEHİR 26.11.2016 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Forum Kapadokya’da Yusuf Güney İzdihamı

Forum Kapadokya’nın 7. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney hayranları ile buluştu, en sevilen şarkılarını Nevşehirliler için söyledi.
Forum Kapadokya’nın 7. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney hayranları ile buluştu, en sevilen şarkılarını Nevşehirliler için söyledi.   Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 7. yıl etkinlikleri kapsamında Yusuf Güney’i hayranlarıyla buluşturdu. Forum Kapadokya ziyaretçilerine müzik dolu bir gün yaşatan Yusuf Güney, herkesin severek eşlik ettiği parçalarıyla ziyaretçilerini coşturdu. Mini konser sonrasında hayranlarına bol bol imza dağıtan Güney, kendisinden imza almak isteyen engelli vatandaşların da yanlarına giderek fotoğraf çektirdi.   Konser sonrasında açıklamada bulunan ünlü sanatçı Yusuf Güney 2017 yılı bomba gibi Yusuf Güney yılı olacak dedi.   Güney, “Öncelikle Forum Kapadokya’ya bizi burada ağırlamış oldukları için çok teşekkür ederim. Benim en çok heyecanlandığım ve gitmekte en çok mutlu olduğum yerlerden bir tanesi Kapadokya Bölgesidir. Dün Berlin’den geldik. Burada çok güzel bir klip çektik 'Sualsiz' şarkımıza. Klipte böyle güzel bir boksörü canlandırıyorum. Güzel bir iş oldu. Allah’ın izni ile çok yakında klibimizi sevenleriyle buluşturacağız. Onun yanı sıra konserlerimiz devam ediyor. Bunun yanı sıra bu tarz böyle güzel imza günlerimiz oluyor. Yeni projelerimiz ile sevenlerimizle buluşacağız. Daha çok televizyonlarda görüneceğiz. Daha çok televizyon projelerimiz ile devam edeceğiz. 2017 yılına bomba gibi Yusuf Güney yılı diyebiliriz. İzleyicilerimize de sevenlerimizi de bu sürprizimizi verelim. Onun dışında her şey mükemmel” diye konuştu.
Forum Kapadokya’nın 7. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney hayranları ile buluştu, en sevilen şarkılarını Nevşehirliler için söyledi.

Forum Kapadokya’nın 7. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney hayranları ile buluştu, en sevilen şarkılarını Nevşehirliler için söyledi.

 

Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 7. yıl etkinlikleri kapsamında Yusuf Güney’i hayranlarıyla buluşturdu. Forum Kapadokya ziyaretçilerine müzik dolu bir gün yaşatan Yusuf Güney, herkesin severek eşlik ettiği parçalarıyla ziyaretçilerini coşturdu. Mini konser sonrasında hayranlarına bol bol imza dağıtan Güney, kendisinden imza almak isteyen engelli vatandaşların da yanlarına giderek fotoğraf çektirdi.

 

Konser sonrasında açıklamada bulunan ünlü sanatçı Yusuf Güney 2017 yılı bomba gibi Yusuf Güney yılı olacak dedi.

 

Güney, “Öncelikle Forum Kapadokya’ya bizi burada ağırlamış oldukları için çok teşekkür ederim. Benim en çok heyecanlandığım ve gitmekte en çok mutlu olduğum yerlerden bir tanesi Kapadokya Bölgesidir. Dün Berlin’den geldik. Burada çok güzel bir klip çektik 'Sualsiz' şarkımıza. Klipte böyle güzel bir boksörü canlandırıyorum. Güzel bir iş oldu. Allah’ın izni ile çok yakında klibimizi sevenleriyle buluşturacağız. Onun yanı sıra konserlerimiz devam ediyor. Bunun yanı sıra bu tarz böyle güzel imza günlerimiz oluyor.

Yeni projelerimiz ile sevenlerimizle buluşacağız. Daha çok televizyonlarda görüneceğiz. Daha çok televizyon projelerimiz ile devam edeceğiz. 2017 yılına bomba gibi Yusuf Güney yılı diyebiliriz. İzleyicilerimize de sevenlerimizi de bu sürprizimizi verelim. Onun dışında her şey mükemmel” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.