Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Futbol İl Temsilcisi Karaca İkinci Kez Seçildi

SPOR 25.08.2017 - 17:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Futbol İl Temsilcisi Karaca İkinci Kez Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca, seçimde güven tazeledi.
  Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca, seçimde güven tazeledi. Türkiye Futbol Federasyon Nevşehir İl Temsilciliği seçimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı binasında yapıldı. Yapılan seçime tek aday olan mevcut İl Temsilcisi Tolga Karaca tüm kulüplerin desteğini alarak ikinci kez Nevşehir göreve seçildi. Karaca yapılan seçim sonrasında yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu TFF Nevşehir İl Temsilciliği görevine ikinci kez seçilmem hasebiyle destek veren Nevşehir'de ki bütün futbol kulüplerimizin Başkan, Temsilci ve yönetim kurulu üyelerine ve futbolun bütün paydaşlarına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Nevşehir'in futboldaki marka değerini artırmak için daha çok çalışacağız" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca, seçimde güven tazeledi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca, seçimde güven tazeledi.

Türkiye Futbol Federasyon Nevşehir İl Temsilciliği seçimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı binasında yapıldı. Yapılan seçime tek aday olan mevcut İl Temsilcisi Tolga Karaca tüm kulüplerin desteğini alarak ikinci kez Nevşehir göreve seçildi. Karaca yapılan seçim sonrasında yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu TFF Nevşehir İl Temsilciliği görevine ikinci kez seçilmem hasebiyle destek veren Nevşehir'de ki bütün futbol kulüplerimizin Başkan, Temsilci ve yönetim kurulu üyelerine ve futbolun bütün paydaşlarına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Nevşehir'in futboldaki marka değerini artırmak için daha çok çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.